Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Darren Betea (8 ani) impresionează din nou. Podium la o competiție națională de karting

Prima etapa Romanian Karting Masters a avut loc pe circuitul AMC Kart din Bucuresti în perioada 8 – 10 Aprile 2022, iar sătmăreanul Darren Betea a impresionat din nou.

Micuțul pilot sătmărean Darren Betea, în vârstă de 8 ani, a participat la categoria Micro Rok unde au fost inscrisi 13 piloti. A fost cel mai rapid în antrenamentele oficiale, cel mai rapid în calificari si astfel a pornit din pole position în Mansa 1 de concurs de sâmbătă, pe care a castigat-o cu un avans de 4 secunde fata de locul doi.

Duminica, in Mansa 2 de concurs, Darren Betea a terminat pe pozitia a doua iar in Mansa 3 de concurs, pe ploaie, pana in ultimul tur a condus cursa cu peste 1 minut avans fata de locul 2 dar din cauza cantitatii mari de apa pe pista, cand mai avea cateva curbe pana la final, a derapat, a iesit in decor si, din pacate, nu a putut reveni pe pista, terminand Mansa 3 de concurs pe locul 8.

Cu toate acestea, Darren Betea a urcat pe podium, după ce a încheiat prima etapa Romanian Karting Masters pe locul 2.

 

4 comentarii

  1. justin Răspunde

    felicitari parintilor, ce nume i-ati tras, sper sa aveti grija de copil si sa-l educati cu grija sa nu ajunga sa faca raliu pe drumuri publice la 20 de ani…dar aia e alta stire.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Ca și cazul celălalt care a sfârșit sub roți, gata mort în accident la vreo 20 de ani? Nu cobesc dar unii conduc pe șosele de zici că se cred nemuritori!

  2. Pop Ioan Răspunde

    Cun te cheama Pui De DAC…..??? Darren!!!!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Veizi că e și Betea. Să nu fie ceva neam cu primașul de Racșa. Că doară se știe că acolo la vot se dă firu’n UK că haideți fraților acasă la vot ca să iese cine trebă! Nu de alat dar riscu-i mare ca dacă nu se află vor sta cabinele goale, ca și satul. Că n-au găsit un prenume românesc la puști! Măcar Semafor sau Președinte.🤔😱😲🥴🤮😤🤪😨😪🤫

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.