Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

FOTO. Deputatul Adrian Cozma, la depunerile de coroane: „19 aprilie 1919 rămâne un reper în istoria noastră”

S-au împlinit astăzi 103 ani de la intrarea Armatei Române în Satu Mare, eveniment prin care sătmărenii au rememorat faptele ostașilor care ne-au netezit calea pentru o viață mai bună, conform spuselor deputatului Adrian Cozma.
Manifestările din cadrul dimineții de astăzi s-au încheiat cu depuneri de coroane din partea oficialităților sătmărene. Printre cei prezenți se numără și deputatul Adrian Cozma, dar şi colegii săi de partid Adelin Ghiarfaș, Romeo Pop, Stan Gheorghe, Cristian Valer Beseni.
„Am depus o coroană de flori la Monumentul Eroului Necunoscut ! La 103 de la intrarea Armatei Române în Satu Mare rememorăm faptele ostașilor care ne-au netezit calea pentru o viață mai bună. 19 aprilie 1919 rămâne un reper în istoria noastră, un moment al revenirii comunităților noastre sub administrație românească. E important să menținem și să promovăm simbolurile și momentele care au fost temelia construirii unei națiuni libere și a unei țări demne ! La Mulți Ani Satu Mare !”, a transmis deputatul sătmărean Adrian Cozma pe pagina sa de Facebook.

15 comentarii

  1. Baba Novac Răspunde

    Esti un kkt cu ochi! Mai grav: ma-ta e unguroaica. Noa, ia zi-ne si noua ce mare lucru ati realizat in SM in 103 de ani?????
    Ati facut blocuri si ati distrus un oras civic.

  2. Codrean Răspunde

    traficantu de tigari! unde e DNA?

  3. GemeZamfirescu Răspunde

    Cozma,vezi ca ți-ai pierdut din șpagă!A ridicat-o fitu și o arată la camera!Apoi se duce glonț sa dea mâna cu nenea chestoru și nenea gheneralii.Precoce copilu știe traseul banilor de mic…

  4. Beny Kira Răspunde

    Adrian Cozma e cel mai mare patriot din Satu Mare. Restul sa-i numărați baxurile

  5. Matrozul Răspunde

    La Stâna a depus coroane ?

  6. Eu Răspunde

    Trupa de comentatori imbecili in actiune din nou!!! Pe langa ca scriu gresit se mai si baga in seama…analfabeti…

  7. Hat Răspunde

    No! Șovinii sar de cur in sus !

    • România reală Răspunde

      Și zî cum e să stai în cap? Întreb shi io așe? Dak zîci că shovinii sar cu kurul en sus.🤔🤔😱🥴
      Sau la tyine nui valabilă faza?

  8. nmx Răspunde

    @Matrozul :a fost o vreme când sub acest pseudonim:matroz,matrozul etc schimbam opinii cu niște unguri inteligenți atașați de istoria lor, cu simtul umorului și cu mult bun simt!Constat acum că cineva fără prea multă minte, lipsit de o minimă perspectivă de discuție inteligentă se dorește integrat în discuții care aveau altădată o minimă educație !Ungurii mei interlocutori au bănuit cu cine stau de vorbă!
    Intr-o minimă respectare a decentei dialogului, le spun că nu sunt eu cetățeanul ce-și zice prin furt intelectual Matroz,Matrozul etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.