Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Elevul buclucaș. Cu școala de șoferi, invers prin sensul giratoriu

Elevul unei școli de șoferi ”a comis-o” într-un sens giratoriu din municipiul Satu Mare: a intrat ”invers” în intersecție, încurcând traficul.

Totul s-a întâmplat astăzi dimineață, vineri, 8 aprilie, în sensul giratoriu de lângă Liceul Economic din Satu Mare. Elevul unei școli de șoferi a intrat invers în sens și s-a oprit în mijlocul intersecției.

Traficul în zonă a fost încurcat cât timp elevul a făcut câteva manevre în marșarier pentru a reuși să iasă cu autoturismul din sensul giratoriu.

 

5 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Elevul?dar instructorul?…ghiolbanu de instructor(dacă se poate numi asa)ce facea,cum îl instruia pe elev dacă el a luat-o pe invers?….cred ca era ocupat cu telefonul sau se scărpinat în nas sau în c…r ca altceva mai bun nu cred ca este capabil sa facă.Instructorii p….ti scot șoferi pe masura de aceea nu ne miram ca se întâmplă în trafic tot felul de năzbâtii.Anuleaza atestatul instructorului neinstruit.

    • altu fără bmw Răspunde

      Ce făcea, ce făcea??? Ori juca tetris ori își făcea selfie că ce instructor grozav suntem noi pe străzile patriei!?!?😱😱🤮🥴😭
      Apoi te mai miri cum conduc unii???😱😱😤😨😭

  2. Bibicu Răspunde

    De regula domnii instructori stau în dreapta “tolăniți” de abia ii vezi ca exista. Se pare ca era undeva cum s-a scris mai sus.

  3. H&R Răspunde

    Cam asa ne conduce si guvernu’ nostru frumos. :))))))

  4. Satmarean Răspunde

    SM 91 ZIN ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.