Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Maşinile Free Life, împotmolite în drumul spre adăpost. Strigăt de disperare al voluntarilor

Maşinile Free Life, împotmolite în drumul spre adăpost. Membrii Asociației Free Life din Satu Mare sunt foarte revoltaţi cu privire la starea în care a ajuns drumul care duce către adăpostul de câini, în special pe firma care se ocupa de curățarea șanțurilor de pe lângă noua centură. Mașina de aprovizionare s-a împotmolit în noroi.

Voluntarii ONG-ului atrag atenţia că mașina care transportă mâncarea celor 500 de animăluțelor s-a blocat în noroaie, iar membrii asociației au fost nevoiți să transporte kilograme întregi pe jos. „PE UNDE CIRCULĂM? Pe centura nu… pe drumul agricol nu ? Ne donează cineva un elicopter?”, au spus ei.

În cursul zilei de astăzi Asociația Free Life a scris pe pagina lor de Facebook că nu sunt băgați în seamă cu toate că dau telefoane în toate părțile.
„Aloooo . NE AUDE ȘI PE NOI CINEVA????
Pentru 500 de SUFLETE TREBUIE ASIGURATĂ MINCAREA!!!! CÂINII SUNT OPERAȚI/ STERILIZATI, cum îi transportam ???? UNII REPARĂ…ALȚI DISTRUG….și tot așa…Din câmp … în șanț…degeaba suni, scrii, vorbești…nu te baga nimeni în seama….pasează vina de la stânga la dreapta…. Nu e treaba nimănui….adică nimeni nu știe A CUI O FI VINA….mașinile noastre merg în SERVIS pe bandă rulantă…dar pe cine interesează? Pe cine să iei la întrebări? Când o firmă te ajută….apare alta să distrugă, cum este firma care se ocupa de curățarea/decopertare șanțurilor de pe lângă noua centură, care ar trebui sa ducă mizeria, pământul la 30 km….a decis că e mai ușor să distrugă drumul improvizat abia făcut care duce la adăpost unde sunt 500 de suflete….și a adus totul în fata adăpostului. A fost contactată firma ANIF , sa discutat cu dl. director O. N. …. ..NIMIC!!!!!”, acesta este mesajul pe care Asociația Free Life l-au scris pe Facebook.

 

 

2 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Numa un pic asteptati ca vine si halicopteru,putin este pregatit sa va trimita unul,da unul bun de tot impreuna cu tot echipamentul din dotare ca sa reusiti sa mergeti unde va doriti.Pe bune da voi chiar nu ati vazut ca este drumul distrus total,cum sa incerci sa mergi pe acolo?parca ati cautat dinainte unde este mai adanc ca sa puteti intra si filma cerand ajutorul cuiva care ,,va dona”un halicopter!!!Sunt si alte rute pe unde se poate ajunge la destinatie dar voi ati ales asta ca sa va aratati atasamentul maxim fata de patrupedele sarmane care va asteapta.Bineinteles ca specialistii care ar trebui sa refaca acele drumuri au luat bistarii si asteapta sa vina vara ca sa dispara mocirla iar drumurile sa fie ok.Chiar credeti ca intereseaza pe cineva din sefii urbei problemele cu care va confruntati voi?…M-as mira sa va ajute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.