Ultima actualizare: azi, 22:30
Locale

FOTO. O zonă degradată se transformă în parc modern. Piste de skateboard, loc de joacă și alei

O zonă degradată din orașul Livada, județul Satu Mare, va fi transformată într-un loc de petrecere a timpului liber, obiectivul fiind acela de a îmbunătăți infrastructura urbană și de a crește atractivitatea orașului. Lucrările au început în toamna anului 2019 și ar fi trebuit finalizate în vara anului trecut, doar că, din cauza pandemiei, proiectul a stagnat o perioadă. Lucrările au fost însă reluate, iar șantierul a fost repus în mișcare.

Proiectul denumit ”Amenajare spații de petrecere a timpului liber în orașul Livada” se întinde pe o suprafață de teren de peste trei hectare, teren aflat, la începerea lucrărilor, în paragină. Potrivit proiectului, se vor amenaja, printre altele, un loc de joacă, alei pietonale, pistă pentru bicicliști, teren pentru skateboard, dar și o fântână arteziană. Toate acestea, înconjurate cu mult spațiu verde.

Lucrările sunt finalizate în proporție de 61%, iar termenul de finalizare este 15.05.2022.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 12 milioane de lei, din care contribuția Uniunii Europene este de peste 10 milioane de lei.

 

3 comentarii

  1. misi Răspunde

    halllllooooooo!!!
    dar Cubicul ati terminat? Vrem ancheta in cazul ala!! Ati vazut cum arata? O groapa in care se strange iarasi mizeria cu apa. Ziaristilor, mergeti , faceti cercetari. Sau scrieti numai ce vi se spune de sus? Rusine sa va fie!!!

  2. Gheorghe Răspunde

    La Cubic ,,s-a pus batista pe tambal”.Cand a fost luat la puricat executantul,acesta a ripostat….cum?simplu,atacând adică le-a aruncat în față,,lucrarea a fost pe măsură prețului”deoarece el a primit doar 20% din banii de contract restul s-a pierdut prin buzunarele responsabililor locali.Deci treaba este puturoasă rău și dacă se sapă la problema ies o grămadă de mânării făcute de responsabilii urbei,băieți faini,incoruptibili,nu primesc mită nici dacă îi forțezi și le indesi banii în buzunar….

  3. urbanism Răspunde

    @Gheorghe, acuma fără supărare dacă faci un coteț în urbea asta ți se cere de la urbanism n+1 hârtii plus printre altele sigur studiu geotehnic. Iar rolul acelui studiu este exact ca să nu se întâmple ce au pățit la Cubic. Deci studiul ăla nu se face din birou și nus e face după lucrare ci înainte cum e cazul Cubic! Poți trage singur concluzia. Nu cred că o economie de maximum 2000 de RON merită, poate nici atâta. Pentru că acum ce mai pot face? Demolează lucrarea aproape gata făcută?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.