Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Podul de la ștrand nu se construiește doar pe șantier. Imagini spectaculoase

Podul peste râul Someș, zona Ștrandului, nu se construiește doar pe șantier. Tablierele metalice sunt fabricate la Pitești, urmând să fie transportate la Satu Mare

Vă prezentăm câteva imagini spectaculoase realizate la uzina din Pitești, unde continuă fabricarea tablierului metalic.

În zilele următoare vor fi transportate la Satu Mare pentru montare.

8 comentarii

  1. Norick Răspunde

    PODUL CARE TREBUIA CONSTRUIT ÎN CAPĂTUL LUI MICRO 17 STR. JUBILEULUI. DAR ATÂT AU ÎNVÂRTIT-O PÂNĂ AU DISTRUS EMBLEMA ORAȘULUI CEL MAI FRUMOS STRAND…. ĂSTA BINEÎNȚELES INAITEA EXCROCULUI DE TANTAS ȘI A GUNOAIELOR DE6UDEMERISTJ!!!

  2. Pod Răspunde

    Nu avea podul niciun sens pe Jubileului. Scopul lui e sa scoata intreg trafic din M17-Soarelui, C1 si 2. Daca era la capatul orasului, multi foloseau in continuare podul Decebal. Oricum locatia actuala a fost deja stabilita de peste 20 de ani. Zici ca UDMR-isti sunt gunoaie, ia spune 1 singura bucata investitie majora facuta de Coica in cei 4 ani cand PSD conducea orasul, judetul, prefectura si țara. Un singur proiect major….dar ATENTIE: initiat si finalizat de PSD….

    • Aldo Răspunde

      Zici de Coica, cosurile de gunoi din Soarelui, deja ti-am dat un exemplu.

      • urbanism Răspunde

        Care au și dispărut. Au fost schimbate toate anul ăsta! Îți dai seama ce megainvestiție? Adică au ținut 8 ani? Păi de aia nu avem noi bani că schimbăm borduri și alte din astea la cel puțin fiecare al doilea mandat! Atâta trebuie să țină? Mă îndoiesc.
        Apropo, pe Zimbrului cum se urcă spre podul Decebal cică se lucrează. Aveți grijă că muncitorii așa se rup cu montatul bordurilor că după ce au răscolit tot s-au dus acasă la hodinit. Săracii de ei. Așa se face că o treabă de două zile se face în 7!

  3. Norick Răspunde

    VREI EXEMPLE6??? IATĂ EXEMPLE :MALUL, MC DONALDS, KFC, DEDEMAN, LIDL 2,KAUFLAND 2,MEDIA GALAXY, CENTURA ORAȘULUI ȘI NU ÎN ULTKMUL RAND ACEST POD BUCLUCAȘ…. TOATE SUNT PROIECTELE LUI COICA ȘI A PSD!!!

    • urbanism Răspunde

      Calmează-te man! Mallul și Mcdonalds-ul au fost faultați de Coica în orice mod posibil. Dacă era după el nici acum nu existau. Ca să nu mai spun că aceste așa-zise investiții nu sunt investiții publice ci 100% private. Știi măcar care este diferența dintre ele? Deci în cazul acestor investiții nu e niciodată meritul administrației locale.

  4. Norick Răspunde

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  5. Mihaita Piticu' Răspunde

    @Norick Bine zici coaie. Au distrus strandul asta fain . Acuma trebe sa ma duc la hotii de la Aquastar sa le dau 42 de lei. FMM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.