Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Se inaugurează localul Pasarella! Mici, cârnăciori și bere din partea casei

Se inaugurează localul Pasarella  din municipiul Satu Mare, vineri, 29 aprilie! Sunt invitați toți sătmărenii ce vor să experimenteze un alt tip de a „ieși din casă”. Micii, cârnăciorii și berea vor fi din partea casei, iar voia bună și veselia vor predomina atmosfera, fără doar și poate. 

Inaugurarea localului va avea loc vineri, 29 aprilie, începând cu ora 18.00. Toți cei ce doresc să descopere noul local sau, pur și simplu, să se bucure de o seară deosebită alături de cei dragi sunt așteptați la eveniment. Chiar dacă tematica localului este una occidentală, proprietarii localului au ales să inaugureze locația în stil românesc: mici, cârnăciori și bere. Iar mai mult de atât, toate acestea vor fi din partea casei!

Pasarella este situat pe strada Botizului, lângă Alma Spa, chiar în zona pasarelei, purtând astfel un nume sugestiv care, cel mai probabil, va fi mult timp de acum încolo pe buzele sătmărenilor.

Pasarella este alcătuit dintr-o suprafață generoasă – parter, etaj, terasă și o curte de vis! Decorul interior este unic în municipiul Satu Mare, cu aer occidental ce te duce cu gândul ba la faimoase baruri londoneze, ba la cafenelele pariziene de pe Champs-Élysées. Este locul ideal în care să ieși cu prietenii la orice oră a zilei, dar și să te bucuri singur, în tihnă, de o cafea proaspătă sau un ceai cald.

Mai exact, la Pasarella este binevenită toată lumea, indiferent de vârstă! Dacă pentru adulți, Pasarella este locul ideal în care să se distreze sau să studieze, pentru cei mici, curtea este locul ideal în care să se recreeze și să se bucure de natură alături de părinți sau bunici.

Contact:

Facebook: http://www.facebook.com/pasarellacaffe/

Str. Botizului, nr 4A, lângă Alma Spa

Telefon: 0772 255 995

Orar: Luni-Duminică: 07.00 – 00.00