Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Garda de Mediu, în control la Satu Mare. Amenzi de zeci de mii lei și mașini confiscate

Garda de Mediu, în control în Satu Mare. În urma acțiunilor desfășurate astăzi, miercuri, 27 aprilie, reprezentanții Gărzii de Mediu au aplicat amenzi de peste 50.000 de lei și au confiscat mai multe vehicule.

,,În cadrul campaniei naționale „Curățăm România”, în cursul zilei de astăzi, Comisariatul Județean Satu Mare al Gărzii Naționale de Mediu și Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, au desfășurat o acțiune de prevenire, descoperire, investigare și sancționare a încălcării prevederilor legale din domeniul protecției mediului, al gestionării deșeurilor în județul Satu Mare.

Pentru neconformitățile constatate au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale principale în valoare de 58.480 lei și sancțiuni complementare de confiscare pentru patru mijloace de transport care au fost folosite la săvârșirea faptei. Au mai fost constatate patru infracțiuni la legislația privind protecția mediului”, informează Garda de Mediu Satu Mare.

Sursa: Garda de Mediu Satu Mare

7 comentarii

  1. Haules Răspunde

    Hauleo, au avut gaborii curajul să se ia de negustorii de fer vechi din Sălaj? Dik mo!

  2. dze Răspunde

    bai, dar sunteti normali?..Ei aduna ferul vechi, de prin tara, duc la Botis, el le plateste,…si voi gardistilor mai puneti bete’n roate???…ar fi mai bine sa zaca ferul vechi ..parasit??

  3. Stefan Lucian Răspunde

    La ,,groapa” de la Botiz aţi fost? Primarul comunei face ce vrea el …defapt e slab pregătit . 3 poze și e gata misiunea imposibiă. RUȘINE ! SUNTEŢI INCOMPETENŢI !!!

  4. roby Răspunde

    sa le duca in salaj

  5. 🤔🤔🤔 Răspunde

    @roby, eu mai bine as pune intrebarea ca de ce nu strangem noi si de ce nu valorificam noi pentru ca fierul ala provine teoretic si practic din curtile noastre.

    • Avram Răspunde

      de la mine au confiscă mașină si rorca asta no trebuit sa mi ya și mașină garda doar fierul sau mama dracului sa le ya sau sauacar remorca sai de ye ce sa mai trăim în tri tara de imoralitate

  6. Y-man Răspunde

    De ani buni am semnalat garzii de mediu poluarea incredibila a 2-3 cosuri de fum din spatele Apaserv care scot un fum gros ca de locomotiva. Nimic! Cica trebuie sa depun reclamatie scrisa ca nu cumva sa creada respectivii ca au ei vreo initiativa, ca n-au nici una.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.