Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

FOTO. Vandalii au făcut ravagii în Micro 16. Copaci masacrați și aruncați la gunoi

Vandalii au făcut ravagii în cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare. Primăria Satu Mare a publicat un mesaj pe pagina oficială de Facebook prin care informa că mai mulți vandali au făcut ravagii în fața unui bloc din cartierul Micro 16.

Vinovații au fost identificați și vor fi sancționați.

„Pe Aleea Armoniei, cartier Micro 16, vandalii au luat drujba și au făcut ravagii în fața unui bloc a cărui intrare era înfrumusețată de copaci înfloriți. Cei doi copaci au fost tăiați, iar crengile lor au fost depozitate cu nesimțire la punctul de colectare din zonă. Vinovații au fost identificați și vor fi sancționați”, a anunțat Primăria Satu Mare. 

5 comentarii

  1. ecologist Răspunde

    Dar aia când Florisal toaletează, de fapt ciopârțesc copacii de zici că este exploatație silvică aia nu vedeți? Voi nu circulați prin oraș?

  2. Satmarean1 Răspunde

    Faceti voi, primaria, toaletarea cand trebuie si cum trebuie si nu se va ajunge aici. Intr- o zi o sa ne intre crengile in apartamente. Trebuie in fiecare an sa facem sesizari ca sa va faceti datoria?

  3. Primăria Răspunde

    Pe proprietatea voastră, faceți voi cum vreți, dar pe domeniul public, noi facem așa cum trebuie! Tot noi spunem și cum trebuie!

    • Satmarean Răspunde

      În bătaie de joc se toaletizează copacii în Mun. Satu Mare de niște bețivi și cârpaci de la tot felul de firme care sug banii publici din Primăria Mun. Satu Mare. Cică nu le dă voie cei de la mediu să-i tungă cum trebuie. Mare minciună și batjocură !!!

      • ecologist Răspunde

        Absolut nu este adevărat ce spun. Au fost cazuri în care m-am confruntqt pe post de “specialiști” în ale toaletării cu niște țigani borăți fără școală. Și nu au vrut să mă lase să-mi toaletez copacii din fața casei.
        1.am scule prntru așa ceva
        2. Sunt inginer horticol
        Dar se pare că nu ajunge la unii. De fapt am impresia că pe cei pe care ar trebui de fapt nu-i interesează. Aici mă refer la cei de la spații verzi de la primărie. Am niște certuri la activ cu doamna Sz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.