Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO/VIDEO. Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns la Satu Mare. Hristos a Înviat!

Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns, în această seară, 23 aprilie, în Sâmbăta Mare, pe Aeroportul Satu Mare, unde a fost așteptată de zeci de preoți și credincioși.

Ca în fiecare an, lumina Sfântă a fost adusă la Satu Mare pentru a fi răspândită tuturor credincioșilor la slujba de Înviere. Lumina Sfântă a ajuns în România astăzi, la ora 19.00, pe Aeroportul “Henri Coandă”. La Satu Mare, lumina a ajuns în jurul orei 22.00, pentru a fi împărțită în această noapte credincioșilor sătmăreni.

Lumina Sfântă va fi împărțită în mai multe biserici ortodoxe din Satu Mare, urmând ca miile de credincioși să se bucure de ea în timpul slujbei de Înviere.

18 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Tare aș vrea să apuc măcar o dată o sărbătoare fără puleticieni. Cred că mai am mult de așteptat.

  2. Ion Răspunde

    BOR iar impreuna cu politica…

  3. Gheorghe Răspunde

    Da bineînțeles.Orice,oriunde,oricum pentru un vot cerșit.Povesrea asta cu lumina de la Jerusalem ține încă….la creduli și superstițioși.Îi bună pentru boborul credincios ușor de manipulat cu flacăra,ouăle vopsite aduse de iepuri,busuiocu,stropitu,patrafiru și restul.Astea chiar nu au nimic aface cu credința mântuitoare.Da îs frumoase ca dau bine la bobor.Dupa post urmează imbuibarea cu mâncare și băutură,chef de chef localuri pline cu toate cele numa bune pentru recuperarea credincioșilor de un anumit fel.Dai ‘nainte cu tupeu….

    • Ierusalema Răspunde

      Ai uitat de niscaiva sfințiri de clopotnițe sau orice altceva numai să se bage în seamă unii. Sfințirea bineînțeles cu trafaletul sfânt, vezi cazul Babța dacă bine țin minte acum parcă vreo doi ani.🤔🤔😱 Absolut jenant dar văd că încă are priză la boborul beeeee.
      Singurul lucru ce nu pricep este petrecerea de după Paște. Cei care fac asta măcar au o idee aproximativă ce se sărbătorește? Asta e valabil și pentru chefurile trase de Crăciun prin discoteci în loc să stai acasă măcar o dată pe zi într-un an cu familia și să mai schimbi două vorbe.

      • Gheorghe Răspunde

        Jerusalema,n-ai cum sa pricepi.Aici este vorba de descatusare,de bucurie in urma iertarii pacatelor cu ocazia sarbatorii.Oamenii sunt curati,,sfintiti”in diferite feluri si acum sunt numa buni s-o ia de la capat cu imbuibarea,betiile,destrabalarile,minciunile,curviile minciunile si retul.Pana la anul cand din nou se vor curati(de paste cu lumina de la jerusalem si tot tacamul)se vor sapasi,vor posti si uite asa fara numar,fara numar la nesfarsit.Cea mai convenabila credinta straveche si mantuitoare.Asta cam asa functioneaza.Nesansa celor care pier in cursul anului si nu mai apuca,,sfintirea de paste”.Da sunt solutii si pentru asta…pomenile si parastasele presarate cu danii si boceli de ziua mortilor cand parintii care atunci cand au trait nu au primit de la copii o floare dar dupa ce trec dincolo au mormantul plin de flori.Faina treaba,de parca ei ar sti…Pricepi?

        • Ierusalema Răspunde

          Gheorghe, mda. Și să știi că într-un fel mă bucură că nu pot înțelege. Așa cum nu înțeleg nici fenomenul femeii supermegaevlavioase, care face semnul crucii la foc automat la beserică hapoi când ajunge acasă vorbește (de fapt înjură) ca birjarul, și asta inclusiv în Săptămâna Mare! Eu consider că pentru mine e mai bine așa că nu pot înțelege. Și cred că sunt mai creștin decât astfel de specimene “credincioase” care au abonament rezervat în primul rând la slujbă. Ca să fie văzuți. De toată jena. Nu cred că asta spune Biblia. De fapt sunt sigur de asta. Ce poate fi în sufletul acestor persoane? Și măcar știu cele 10 porunci??? Că nu așa pare. Mireni de mireni, aleși pe sprânceană. 🤮🤮🤮

        • Rusine Răspunde

          Da nu vii rusine sa puneti poze cu politicieni de carton care nu fac o legi in binele romanilor,ii tin in saracie sa i poata manipula, la poze is peste tot

          • Gheorghe

            Rusine,pozele sunt reale.Ce ai vrea sa puna?Poze cu saraci,zdrentarosi care iau lumina de la popi?Daca cei cu ,,obrazul gros”sunt politrucii care se baga peste tot numa sa fie bagati in seama ce ai vrea?Oamenii de rand,muritorii de rand trebuie sa stea si sa astepte pana acesti insi isi fac numarul.Ei nu stau la rand niciunde,lor li se deschid portile peste tot,ei sunt,,alesii”.

  4. Gheorghe Răspunde

    Daca ar reveni Cristos pe pamant ca si acum 2000 de ani astia din poze ar fi in primele randuri strigand,,la moarte cu el”,,Nu-l vrem nu este imparatul nostru”.Exact ca si in Israel pe vremurti.Cristos le-a cam dat peste nas facandu-i,,morminte varuite”,,Carturari si farisei fatarnici” s.a ,de aceea l-au aranjat prim mana romanilor a lui Pilat din Pont.Politica si popimea l-au dat la moarte pe Iisus.Politicienii mana in mana cu bor-ul.Nimic surprinzator.

  5. Piciu Răspunde

    Să fiu iertat, dacă păcătuiesc.. Un lucru nu înțeleg…Lumina, sfânta lumină…trebuie adusă de undeva? De cineva? De PSD? Are Ciocan, are Radu Roca și tot neamul lor de politruci o scurtătură, ceva, o pilă , o combinație, ca să ne aducă Lumina? Sau ea ar trebui să se aprindă în fiecare dintre noi, fără a fi intermediată de figurile odioase a unor murdari, a unor prefăcuți…a unor farisei? Nu știu cum se petrec lucrurile, așa că întreb: Popii se duc la sediul PSD să ia lumină? Dacă da, atunci consider că nu mai avem nicio șansă să evoluăm. Dacă nu, de ce nu demască popii mizeria, de ce nu iau atitudine? Chiar nu doresc să stârnesc polemici, să agit spiritele. îmi pun pur și simplu întrebarea, ca un profan ce mă aflu: înainte de apariția avioanelor și a pesedeului, cum se petrecea chestia asta?

  6. Gheorghe Răspunde

    Pai chiar aici este taina mai Piciule.Boborului place acest basm cu lumina venita de la Jerusalem și toată tărășenia prinde bine.Asta vrea boborul asta vindem ca totul sa pară cât mai science-fiction.Mai ales ca la ceilalți nu vine lumina numai la noi,înseamnă că noi suntem aleșii,cei buni.
    Popii se dau pe lângă politicieni și vicevercea în funcție de interes.Stii vorba aceea,, interesul poarta fesul,”
    Sau mai nou la plural,,interesele poarta fesele”.Se afișează politicienii ca și cum ar fi cei mai smeriți,cei mai neprihăniți dintre pământeni,tot timpul în față sa-i vadă lumea,sa facă impresie(la prosti)că poate vor primi un vot în plus.Te apuca scârbă când vezi aceleași fete de politruci lingăi peste tot și la biserica lângă popi.Ei nu știu ca făcând asta o sa ia multe voturi în minus că lumea se satura de ei ca de mere pădurețe!!!

    • Iersualema Răspunde

      @Gheorghe, taina este cât mai poate continua. Pentru că de fapt ne trage lnapoi.

  7. CATRINEL RAT Răspunde

    USR DE CE NU A FOST PREZENT?

  8. Gheorghe Răspunde

    Ei(usr-istii)nu tare au loc la blidu cu c…at din cauza psd,pnl si restul.Faptul ca s-au declarat deschis impotriva familiei formata din barabat si femeie si accepta cu bratele deschise pe iubitorii de gaoaze nu tare au spor la popime,nu ca lor(unora dintre ei)nu le surade obiceiul mizerabil,da deocamdata boborul este ,,pe calea cea buna”.Mintenas,dupa ce dispare generatia de pana in 45 de ani….mintenas ramanem fara ei,ai sa vezi desfaru si destrabalare in stil lgbtq….he,he,he si o sa vezi barbatii bortosi,muierile calare pe ei si pruncii cu sexul schimbat tot la 4-5 ani….care cum o vrea.Daca vrei 4 ani esti barbat iar cand te plictisesti te schimbi in muiere,uite asa dupa bunul plac al fiecaruia.Am auzit ca la medicina este mare inghesuiala la specializarea asta ca o sa aiba de taiat la falusuri si astupat de vulve la greu.Afaceri banoase.Ma gandesc sa invesctesc si sa fac o clinica de profil da nu am inca bani destui.Care v reti,care puteti va oferiti…facem asociatie si ne-am rezolvat pe viata.Nu ratati ocazia ca daca intarziem ne-o iau ungurii inainte ca am auzit ca nici ei nu au votat legea lui orban care apara drepturile familiei traditionale.Bag seama ca si lor le place,,altfel”numa ca pe plan extern se dau alfel,la intern sunt si ei ca toata lumea sau mai grozavi!!…..

  9. ROCA ȘI COCA Răspunde

    Prefectul pulii..un imbecil ce cred că e și oligofren la pus Govor prefect..un narcisist ce fuge doar după poze și oglinzi a ajuns să reprezinte legea..păcat de morții de la revoluție..au murit să ajungă GUNOIUL asta prefect și Govor la butoane..RUȘINE..VIERMILOR

    • Beny Kira Răspunde

      Doar fraierii au ceva de comentat

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Ai plătit partea ta?

      • Gheorghe Răspunde

        Fraier ești tu și cune-ti pune în blid!!!Ce ai vrea sa aducem osanale politrucilor scârbe?Nu vrem,pur și simplu ne este scârbă maxima de ei.Mai ales când ii vedem afisandu-se ca niste drept credincioși,ca nu ai loc de ei nicaieri.Fa-o tu și poți și mai mult,sa mergi sa le pupi mana și eventual poți pupa și poala popii!!Marș cotarlă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.