Ultima actualizare: azi, 14:55
Locale

FOTO/VIDEO. S-a deschis podul peste Someș de la Seini-Pomi

Podul peste râul Someș, care face legătura între oraşul Seini şi comuna Pomi din judeţul Satu Mare, a fost deschis circulației astăzi, joi, 14 aprilie.

Podul are o lungime de 180 de metri, din care 100 de metri sunt peste luciul de apă, o lățime de aproape 8 metri. Are două benzi rutiere, câte una pe sens, și trotuare – putând fi tranzitat și pietonal și cu bicicleta.

,,Podul reprezintă un proiect major de infrastructură, însă și o punte de colaborare și cooperare în scopul dezvoltării economice și sociale și, nu în ultimul rând, reprezintă dovada că atunci când suntem uniți în eforturi, când avem curajul să ne fixăm obiective înalte și țeluri ambițioase, împreună putem transforma visul în realitate. Mulțumesc, astăzi, tuturor celor care au crezut, au pus suflet și au muncit în realizarea acestui vis’’, a declarat primarul orașului Seini, Gabriela Tulbure, la evenimentul de inaugurare a noului pod peste Someș.

Lucrările la pod au început în anul 2018, fiind finalizate, așadar, după aproximativ patru ani de zile. Investiția se ridică la peste 16 milioane de lei.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost prezent la inaugurarea noului pod.

Legătura dintre localitățile Seini şi Pomi peste râul Someş s-a făcut cu bacul, trecerea fiind îngreunată de cele mai multe ori din cauza condiţiilor meteorologice.

PortalSM a transmis LIVE inaugurarea oficială a noului pod:

 

7 comentarii

 1. Norick Răspunde

  II BUN DAR DIN PĂCATE SĂTMĂRENII TOT SE ÎNGHESUIE CA BOII PE PODU DECEBAL!!!!

  • K9 Răspunde

   Pacat ca drumul de la pod nu e gata complet si ca drumul satu mare pomi e praf , dar bine ca e un pod

 2. a Răspunde

  Daca nu erau inundatiile din 70, te plimbai pe singurul pod de beton, construit dupa razboi, pe amplasamentul lui Decebal.
  Satu Mare are nevoie de 4 benzi spre Soarelui. Centura la nivel de inel cu pod Odoreu-Paulesti.

 3. , Răspunde

  Toata sandrameaua posibila,toti tâlhari posibili toti borfasi (mai putin copii) In rest zici ca au inaugurat ceva iesit din comun, autostrada Satu Mare Bucuresti.

 4. Osan Răspunde

  Nu e știrea voastră baaa!!! Nici lucrarea nimic nu va aparține!!! E făcut datorita primăriei din Seini!!! Ramasii in urmă ce sunteți de sătmăreni!!

  • R Răspunde

   Ramas in urma esti tu de boschetar, in jud Satu Mare sau facut doua poduri peste Somes, cate sau facut in Maramures pana acuma, a era sa uit de podul de la Potau, in total vor fi trei deci?

   • Satu Mare Răspunde

    Nu te obosi cu retardatul ăsta de Osan, aşa îi el, prost făcut, venit pe lume în urma unui viol, atâta poate, doar să comenteze, habar nu are de podul de la centură şi podul al treilea de pe strada Ştrandului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.