Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Ziua Instituției Prefectului, marcată solemn la Satu Mare

Cu ocazia Zilei Instituției Prefectului, în sala mare de ședințe a avut loc un eveniment deosebit prin care a fost marcată importanța acestei zile.

Prefectul Radu Roca a dat citire mesajului premierului României, Nicolae-Ionel Ciucă, iar subprefectul Altfatter Tamas-Ferenc a transmis mesajul ministrului Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode.

Printr-o prezentare deosebită realizată de consilierul din cadrul Cancelariei prefectului, Bianca Șorian, cu sprijinul Muzeului Județean Satu Mare, a fost ilustrată istoria și importanța Instituției Prefectului pentru județul Satu Mare.

Prefectul Radu Roca a înmânat foștilor prefecți de după Revoluția din anul 1989, diplome de excelență în semn de mulțumire și apreciere pentru eforturile depuse în slujba comunității sătmărene.

În final, au luat cuvântul prefectul Radu Roca, subprefecții Altfatter Tamas-Ferenc și Romeo Pop, parlamentarii sătmăreni Radu Cristescu și Adrian Cozma, președintele Consiliului județean, Pataki Csaba, precum și Liuba Horvath, președintele Uniunii Urainenilor din România filiala Satu Mare.

„Urez un sincer la mulți ani tuturor angajaților instituției noastre, le doresc multă sănătate, putere de muncă și să rămână la fel de profesioniști ca până acum”, a transmis prefectul Radu Roca.

10 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    A fost prezent si ciobanul care a facut facultatea inainte de a obtine diploma de bacalaureat ?Vorba lui Cristoiu:ce-a fost prima data,oul sau gaina ??!!🤪😁🤣

  2. Satmarean Răspunde

    C MORARU ,V SUCIU, R RIEDLI , V MARIAN , R BUD .nu au fost invitati ? Si ei au fost prefecti dupa 1989.

    • c-block Răspunde

      Primul e decedat, al treilea traieste departe cu nepotii si il doare-n plua. Si il cheama Riedl. Nici pe tine nu te chema stamarean. Restul nu stiu de ce. Oricum tot un drq sunt cu totii ca nu am inteles rolul instituriei in afara ca e reprezentantul local al guvernului si alte blablauri.

  3. Puiu Răspunde

    De toată jena….Cristescu lângă Govor,Govor lângă Cozma ,dujmanii de moarte s-au împăcat,după ce s-au înjurat și scos scheletele din dulap cu amante,firme pe negri transferate,țigări de contrabandă,acum stau la masa rotundă că și cum nu s-au văzut niciodată, grețos rău de tot!!!!…..și Sasu tine discurs uitându se la Govor zâmbind!!!:)))))…. niste nulități toți!!!

    • c-block Răspunde

      Mai tii minte cum se luptau cu gura impotriva ciumei rosii iar acum vezi ca fac guvern impreuna? Doar ca oamenii votanti PNL i-au votat ca PSD sa nu ajunga la putere parca, nu? Si nu e prima data, vezi guvernul PDL-PSD din vremea lui Basescu. Se discrediteaza singuri.

  4. NULITĂȚI Răspunde

    NIȘTE EXCREMENTE UMANE CE URMĂRESC DOAR ÎNDESTULAREA PROPRIE..PENALI..HOTI..AVORTONI..GUNOAIE UMANE..💩

  5. Horea Răspunde

    Sunt curios cu ce minciuni electorale vor veni derbedeii ăștia,in fața electoratului in 2024,de 31 de ani au făcut tot felul de combinații politice toate in defavoarea cetățeanului și numai în favoarea lor și acoliților lor,poporul s-a cam convins că toți sunt una și aceași plăcintă doar minciunile și anii împreună cu fetele noi din conducere acestor hoarde de hoți și pungași numite partide politice s-au schimbat, apucăturile au rămas aceleași, oare ce magie vor face in 2024 sa mai dribleze românii cu inca 4 ani de furaciuni!?????

  6. . Răspunde

    Horea, îi doare pe astia in cot pana in 2024 îsi fac toate mendrele, îsi umplu sacu fiecare si la revedere. Stai linistit gasesc ei ceva, pariez ca fix înainte de alegeri cu un an sparg gaşca si iar circ, ca sa motiveze electoratul si iar de la capat.

  7. Valahu Răspunde

    Uitati ce ochi bulbucati are gunoiu de Cristescu ! Asta noaoptea bea de rupe apoi dupamasa apare pe la tv.si debiteaza numa tampenii.

    • Mircea Răspunde

      Uită-te la Govor și Cozma ce față de combinatori notorii au, Panait este la inceput, dacă mai sta la 2 ,3 întruniri langa astia se molipsește!:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.