Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Gabriel Leș, noul director adjunct de la Apaserv

Schimbare la nivelul conducerii Apaserv Satu Mare. Gabriel Leș este noul director adjunct al instituției.

Gabriel Leș a devenit noul director adjunct de la Apaserv în urma unui concurs la care au participat patru candidați.

Astfel, Gabriel Leș îl înlocuiește în această funcție pe Dan Stegerean.

17 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Va curge sheps la robinet?

  2. Unu' Răspunde

    Și ce anume îl recomandă pe cadavru să ocupe această funcție, care nu este o funcție politică?!?

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      “Cercetătorii britanici” lucrează de zori pe speță. Deocamdată este o enigmă și pentru ei.

  3. Eu Răspunde

    Na amu face armate cu ei! Ja ,nu are amarutul nici stagiu militar? Lasa ca si la Minister sa descurcat, va face treaba si la Apaser!

  4. Unul Răspunde

    Fratilor !!! Pana cand mai inghitim aceste CAPUSE! Acum nu este vorba despre … ,in general! Trantori nu vor lucra pe bune nici odata? Fraieri lucram sa le platim salarile la … ! Ce m-am infierbantat!

    • România reală Răspunde

      Și ce de salarii mai sunt la Apaserv!?!? Nu-i de lepădat nici acest aspect! Pe lângă faptul că sunt angajați pe nu știu ce motive o armată întreagă de politruci acolo. Ca să nu mă înțelegeți greșit e valabil pentru absolut toate partidele. Cimitir de elefanți.

  5. radu Răspunde

    Eu am mai spus. Asa cum tara asta nu poate scapa de Iliescu, asa Satmarul nu poate scapa de Les!!! E priceput la toate, stie tot, e bun in toate!

  6. Ciri Răspunde

    Prin concurs?

    • comentator Răspunde

      Ar fi un inceput de poveste cand s-a facut nu stiu cat de legal functionar public la ceva primarie din Oas. Ca trebuia asta la propasirea dumnealui intr-ale bugetarismului. Refuz sa cred ca nu se stie asta unde ar trebui sa se stie. Asta de acum e cireasa de pe tort. Dar cum se intampla pe la noi probabil era prenegociat.

    • Helga Kisz Răspunde

      Concurs de patinaj viteza prin functii publice

  7. DNA Răspunde

    Acest personaj, este praf. Nu știu de ce partidul îl mai tine în brațe. Pe lângă incompetență, nu e nici un membru corect de partid. Peste tot pe unde a fost în funcții a fost praf și nu a ajutat partidul și membrii acestuia. Voturi nu a adus. Dl Govor, ca președinte de partid de ce susțineți astfel de personaje. Sunt curios câte voturi veți aduce, împreună cu tovarășul Les. Sa nu uităm de faptul, cât ajutor a-ți primit de la Les, cât a fost pe funcții. Nimic.

  8. Gheorghe Răspunde

    Ce rai sunteti.Nu va dati seama ca se practica inca de pe vremea lui nea ceasca aceasta ,,rotire a cadrelor”?…se spunea,,eu fur,tu furi,el fura,ea fura///noi furam,voi furati,ei/ele fura”!!!Sloganul binecunoscut de atunci este tot mai actual in politichia din romanica indiferent de cine este la butoane.Rotatia cadrelor este in floare.,,Traim de unde muncim”era si atunci scuza pentru smangleala zilnica din fabrici.Fiecare fura pe ce punea mana,de la cea mai mica saiba pana la masinile unelte furate in containertele de deseuri care se scoteau pe poarta fabricii.
    Nu va mirati ca urmeaza lucruri simai grozave…..mintenas!!!

  9. #rezist Răspunde

    Așa vă trebuie! N-au fost buni useriștii că nu au reușit să vă vrăjească, dar acum plângeți exact după ceea ce au spus ei că se va întâmpla!
    Puie MSD sau Puie MNL tot una este! Iude-mereul câștigă!

    • Gheorghe Răspunde

      ……rezistentule de ce nu continui cu….puie u..r…puie ud..r….puie a..r..etc…etc.Toti o apa si-un pamant.Toti urmaresc sa ajunga la ciolan pe diferite cai.Unii flutura steagul romanesc,altii al ungarei,altii se dau fete mari blajine dar de fapt ele fac trotuarul politicii din romanica.Scursurile se aduna in gasti diferite sa puna mana pe ciolan.

    • Gheorghe Răspunde

      rezistentule….si ca sa fiu mai explicit unii flutura steagul de culoarea curcubeului…..astia se iubesc la nebunie.Fete fecioare care fac trotuarul,da de pica ceva……

  10. Vasi Răspunde

    Chiar nu va inteleg. Omul e un polihistor, ieri a fost ministrul apararii, azi director la apaserv, maine director la aeroport. Doar traim Romania si nu in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.