Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

George Simion vine în județul Satu Mare. Liderul AUR va fi prezent la Sâmbra Oilor

George Simion vine în județul Satu Mare. Liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) va fi prezent, în acest weekend, la festivalul Sâmbra Oilor.

,,Filialele județene AUR Satu Mare și AUR Maramureș vă invită pe data de 1 Mai, începând cu ora 12:00 la festivalul folcloric Sâmbra Oilor, pe dealul de la Huta Certeze și Moișeni, împreună cu Președintele AUR, George Simion. Vă așteptăm cu drag la standul AUR, pentru a ne petrece împreună!”, transmit reprezentanții AUR Satu Mare.

Reamintim că Sâmbra Oilor, cel mai longeviv eveniment cultural din România, își reia din nou activitatea după doi ani de pauză. Evenimentul va avea loc duminică, 1 mai, pe dealul de la Huta Certeze și Moișeni.

 

 

 

 


CITEȘTE ȘI:

12 comentarii

  1. Cetateanul Răspunde

    Un berbec în plus nici nu s-a observa! Bine că nu vine șoșoanca, că mai greu se amestecă porcii între oi și berbeci!

  2. CATRINEL RAȚ Răspunde

    SINGURUL POLITICIAN PATRIOT, RESTUL SUNT NIȘTE NULITĂȚI

    • cazma Răspunde

      Intreb pentru un prieten Winston Churchill era politician? ori tu ratule nu ai auzit de el precum nu ai habar de politica

  3. Lili Răspunde

    Acesti derbedei politici, nationalisti, extremisti si rusofili nu au ce intina aceasta frumoasa sarbatoare apolitica!

  4. ABBA 😉😉😉 Răspunde

    SA RAMANA ACOLO UNDE E, JAVRA ORDINARA

  5. România reală Răspunde

    Sincer vă spun că ar trebui reconsiderată și altfel organizată această sindrofie. Nu cred că în formatul actual este util. A devenit o adunare de manele oșenești presărat cu țâpurâturi și manifestări de-ale politicienilor la care nimeni nu mai este curios. Exact de bivolul ăsta nu aveam nevoie în conjuctura actuală. Lipsește numai să grăiască ceva tâmpenie cum a făcut Șoșoaca care se dusese la negocieri nechemată la ambasada rusă și care să ajungă la urechea rușilor. Că atâta îi poate mintea iar rușii abia așteaptă să aibă motiv de supărare. Dar sunt curios dacă Ștef va apare în zona lui Simion ăsta.

    • Beny Kira Răspunde

      Mata bea sheps și canta manele

      • România reală Răspunde

        După cum am specificat nu demult, maică mea a decedat. Așa că nu știu ce tot încerci să îndrugi. Oricum este incalificabil cum te legi de părinții omului. Pentru că nu e prima dată ce faci și nu numai la adresa mea. Ca să nu mai pomenesc că exprimarea ta semianalfabetă lasă muit de dorit. Du-te frate acolo că te așteaptă la “petrecere” colacatarii tăi din saivan. Beeee. 😱🤮💩 Și să nu uiți să bei până faci pe tine.

    • Altu Răspunde

      Cresc cazurile noi de COVID și decesele. Un copil a murit din cauze asociate COVID

  6. MU13 PUȚIN Răspunde

    Слава Україні, Героям слава!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.