Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Luna viitoare avem Zilele Orașului Satu Mare! Super concerte cu Inna și Andra

Se anunță super spectacol în municipiul Satu Mare. Zilele Orașului revin în forță și vor avea loc la sfârșitul lunii viitoare.

Zilele orașului Satu Mare revin după doi ani de pauză. Evenimentul va avea loc în ultimul weekend din luna mai, între 27 și 29. Primăria pregătește programe și spectacole de mare anvergură, capetele de afiș fiind Andra și Inna.

Andra și Inna ar fi trebuit să urce pe scenă la ”Toamna Sătmăreană”, în luna septembrie a anului trecut, însă evenimentul a fost anulat după ce Satu Mare a intrat în scenariul roșu. Cele două artiste vor veni însă la Satu Mare în această primăvară și vor cânta pentru sătmăreni la Zilele Orașului 2022.

4 comentarii

  1. covid 19 Răspunde

    Voi vreți manele în centru când iar a apărut covidul??? Ieri am avut în Satu Mare 24 de cazuri! Stați în casă până nu vine Putin după voi! Fiți eroi și comandați mâncare de la pizzerii! Apoi dacă vă îngrășați e fix problema voastră! Să nu cumva să faceți sport sau nici măcar o plimbare! Fiți eroi!

  2. Gyuri Răspunde

    Playback?
    Mno bene!

  3. Moaien Răspunde

    Nu mai vrem acest circ cu prostituate ce freaca microfonul platit din banii platiti de noi prin taxe de protectie la bujetul local. Terminati cu manifestarile astea de prost gust, sau dom primar Gaborko dupe 2 palinco te crezi la Targul de la Piscani?

    • Mester Răspunde

      Mai draghe tu inche nu stii ca pogar mester aista profita de orice manifestare sa justifice o palinca mai ales daca e platita nu din buzunarul lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.