Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

Modalități de a obține oferte mai bune când faceți cumpărături online

Perioadele cu cele mai mari reduceri în magazinele online, precum Black Friday, Ziua Îndrăgostiților sau Crăciunul, sunt vânate de mai toți consumatorii. Indiferent că este vorba de bunuri alimentare, articole de îmbrăcăminte și accesorii de modă, parfumuri sau electrocasnice și mobilier, orice modalități prin care puteți reduce cheltuielile sunt binevenite. Însă, oricând puteți căuta și obține oferte bazate fie pe categorii de produse, fie pe magazine și aplicații online.

Cum puteți obține oferte la cumpărături online

Pe tot parcursul anului există perioade de reduceri sau lichidări de stoc, campanii de promoții, oferte de sezon despre care fie nu aflați, fie le găsiți întâmplător. Pentru a nu rata exact ofertele care vă interesează, puteți folosi câteva trucuri.

Urmăriți mărcile preferate pe rețelele sociale

Dacă preferați doar anumite mărci sau magazine, începeți să le urmăriți pe rețelele sociale. Au pagini dedicate pe Facebook sau Instagram și de multe ori postează mai întâi alerte despre reduceri aici.

Un astfel de exemplu vine de la magazinul online Benvenuti: “E Ziua Pantofilor la Benvenuti! Doar azi ai -30% la întreaga colecție de încălțăminte și marochinărie PV22.” Poate v-ar interesa o astfel de ofertă și doriți să aflați despre aceasta, înainte să expire.

Utilizați aplicații ale magazinelor preferate

Prin aplicațiile mobile puse la dispoziție de unele magazine puteți afla noutăți, puteți participa la programe de fidelitate sau puteți primi oferte speciale.

Descărcați, de exemplu, aplicația Lidl Plus pe telefonul dvs. mobil și veți economisi bani la fiecare cumpărătură. În aplicație veți găsi cele mai avantajoase oferte, cataloage, cupoane de reducere, taloane răzuibile și alte surprize.

Folosiți aplicații și site-uri cashback

De asemenea, puteți maximiza economiile în timp ce faceți cumpărături descărcând aplicații de cashback. Acestea nu numai că vă permit să faceți cumpărături pe principalele platforme online, dar oferă și cupoane, reduceri și alte oferte.

În magazinul online Parfimo puteți achiziționa parfumuri și cosmetice originale de la producători consacrați. Atunci când vizitați magazinul prin intermediul portalului de cashback Tipli, primiți înapoi un anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Adăugați extensii de browser pentru codurile de cupon

Există câteva extensii de browser pentru Chrome și Firefox care scanează automat pentru reduceri și coduri de cupon, cum ar fi Tipli .

Cu Tipli în browser nu veți uita niciodată să obțineți recompense în magazinul dvs. preferat. Extensia, disponibilă pentru Google Chrome, vă va notifica întotdeauna în mod inteligent atunci când puteți beneficia de recompense.

În același timp, cu extensia Tipli veți obține și cupoane de reducere fără prea mult efort.

Verificați site-urile de reduceri și cupoane

Deși puteți instala extensii de browser pentru coduri de cupon, este, de asemenea, o idee bună să verificați site-urile web sau să descărcați aplicații care oferă astfel de reduceri și coduri de cupon.

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Abonați-vă la newsletter-ul magazinelor frecventate

Newsletter-ul vă informează în mod regulat despre promoții actuale din cadrul magazinului online. Aflați noutăți despre produse, vouchere și promoții, primiți oferte speciale și reduceri. Unele magazine oferă puncte de loialitate pe care le puteți folosi pentru a plăti o comandă viitoare sau transport gratuit.

Aflați cu Tipli cum să cumpărați avantajos

Cei mai mulți cumpărători care vizitează magazinele preferate prin Tipli sfârșesc prin a crea un cont de client. Motivul este foarte simplu: câștigă înapoi o parte din banii cheltuiți.

Vizitatorii care intră în mod regulat pe pagină găsesc adesea surprize: fie un bonus suplimentar, fie un cupon de reducere la un produs necesar, fie un nou magazin care oferă cashback.

De asemenea, pe site găsiți articole cu sfaturi pentru cumpărături, descrieri și informații utile despre magazinele partenere și puteți răsfoi online zeci de cataloage.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.