Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Prognoza pe următoarele 2 săptămâni. Cum va fi vremea de Florii și Paște

Potrivit prognozei pe următoarele două săptămâni, până pe 24 aprilie, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie, temperaturile vor fi oscilante în toată ţara, pe parcursul următoarelor două săptămâni, iar probabilitatea de precipitaţii va fi mai mare în intervalul 16-24 aprilie în majoritatea regiunilor.

Vremea în Transilvania 11-24 aprilie

În Transilvania, la începutul intervalului chiar dacă valorile termice diurne vor creşte de la o zi la alta, vremea va fi rece. Media maximelor termice va fi de 9 grade în prima zi şi va ajunge la 20 de grade în 15 aprilie. Ulterior vremea se va răci din nou, astfel încât media maximelor în perioada 15 – 18 aprilie va scădea de la 20 de grade la 12 grade. Spre finalul intervalului de prognoză, temperatura aerului va fi în creştere şi se vor înregistra maxime de până la 16 grade.

Media minimelor în primele 3 nopţi va fi de -3…-2 grade, apoi va creşte până spre 5 grade în 17 aprilie, iar în a doua săptămână de prognoză, media temperaturilor minime va oscila între 1 şi 4 grade.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în 11 aprilie şi în intervalul 16 – 24 aprilie.

Vremea în Maramureş 11-24 aprilie

În Maramureş, vremea va fi rece la începutul intervalului, cu o medie a valorilor termice diurne ce se va situa în jurul a 10 grade, apoi temperatura aerului va creşte, astfel că în ziua de 15 aprilie se va ajunge la valori de 20 de grade. Ulterior, se va răci treptat, astfel că media maximelor va ajunge la 12 grade în perioada 17 – 19 aprilie, apoi tendinţa temperaturii va fi de creştere uşoară, până spre 16 grade în ziua de 24 aprilie.

Media minimelor în primele 3 nopţi va fi de -2 – 0 grade, apoi va creşte până spre 5 grade în 17 aprilie, iar în a doua săptămână de prognoză media temperaturilor minime va oscila între 2 – 4 grade.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în 11 aprilie, precum şi în intervalul 16 – 24 aprilie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.