Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Show de drone în loc de foc de artificii, la Zilele Orașului Satu Mare!

În acest an, la Zilele Orașului, sătmărenii se vor putea bucura de un spectacol cu drone, care va înlocui tradiționalul foc de artificii, a anunțat, astăzi, primarul Kereskeny Gabor, în cadrul unei conferințe de presă.

,,În locul focului de artificii, la această ediție vrem să facem un show spectaculos de drone, care are mai multe avantaje. Trebuie să aducem noutăți, să deschidem perspective noi, iar astfel am propus show-ul de drone care va avea o vizibilitate atât din Piața 25 Octombrie, cât și de pe bulevardul Transilvania”, a spus primarul Kereskenyi Gabor.

Zilele Orașului Satu Mare revin după doi ani de pauză și vor avea loc la sfârșitul lunii viitoare, în weekendul 27-29 mai, însă sărbătoarea va începe încă de joi, 26 mai. Pe scena evenimentului care va fi amenajată în Centrul Nou al municipiului Satu Mare vor urca artiști de top din România.


CITEȘTE ȘI:

3 comentarii

  1. multumim Răspunde

    in sfarsit o inovatie, macar nu poluam aerul satmarean plin de praf !

    cantina ramane pe pavaj? pete de ulei si miros putred luni de zile ramas in urma? o solutie ar mai trebui ptr asta

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Suntem rupti in fund si cheltuim resursele putine pe asa ceva. Intr-un fel ma mira ca inca nu s-a reincalzit ciorba aia veche de pe vremea lui Anderco cu pista de Formula 1 in oras. Dar de 8 ani tot reparam podul Decebal si intre timp am inventat si notiunea de parc de distractie subacvatic de la Cubic.

  3. Norick Răspunde

    VIVA RUSIA VIVA VLADIMIR PUTIN!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.