Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Șoferi trași pe dreapta la frontieră, în județul Satu Mare. A curs cu dosare penale

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au descoperit la ieșirea din țară un permis de conducere fals, prezentat la control de către un tânăr în vârstă de 33 de ani.

Duminică, 10 aprilie, în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieşi din România un bărbat în vârstă de 33 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina. La controlul documentelor pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, acesta a prezentat, pe lângă documentele de trecere a frontierei de stat, și permisul de conducere. Cu ocazia verificărilor, polițistul de frontieră a constatat că permisul de conducere prezentat la control nu este un document autentic.

În cauză, a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals și conducere fără permis.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni cerceteză un cetăţean străin care conducea un ansamblu de vehicule fără a avea permis de conducere corespunzător.

Duminică, 10 aprilie, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru a ieşi din ţara noastră un cetăţean austriac, în vârstă de 22 de ani. Acesta conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Volkswagen Caravelle şi remorcă Pongratz, ambele înmatriculate în Austria. Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu deţine un permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte ansamblu de vehicule.

În cauză, a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul cu permis necorespunzător.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni au depistat la ieșirea din țară un cetăţean american fără permis de conducere valabil în România.

În cursul zilei de duminică, 10 aprilie a.c., în jurul orei 14.00, în PTF Urziceni s-a prezentat pentru a ieşi din ţara noastră un bărbat în vârstă de 61 de ani, cetăţean american. Acesta conducea un autovehicul marca Volkswagen, înmatriculat în Ungaria. Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul deţine un permis de conducere eliberat de autorităţile din Statele Unite ale Americii, fără a putea prezenta şi un permis de conducere internaţional care să-i dea dreptul de a şofa pe drumurile publice din România.

În cauză, a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: Poliția de Frontieră

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.