Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Un neamț susține că a omorât o prostituată din Satu Mare. Polițiștii fac cercetări

Un cetățean german susține că a omorât o prostituată din Satu Mare, titrează Jurnalul de Satu Mare. Bărbatul susține că a ucis-o pe femeie în urmă cu aproximativ o săptămână și jumătate, după ce ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta. Trupul femeii este căutat acum de polițiști.

Potrivit Jurnalul de Satu Mare, totul s-ar fi întâmplat din cauza faptului că bărbatul nu a avut bani cash să plătească serviciile primite, a vrut să plătească cu cardul, femeia a început să se agite astfel că bărbatul i-ar fi aplicat o lovitură care i-a provocat decesul.

Crima s-ar fi produs în data de 27 martie 2022 și se pare că neamțul a abordat victima în zona Gării Satu Mare, în proximitatea fostului bar de striptease Casablanca. După ce a constatat că femeia este moartă, cetățeanul neamț ar fi dus-o în afara orașului și ar fi îngropat-o. După comiterea crimei, bărbatul s-ar fi întors înapoi în Germania și la câteva zile s-a prezentat la o secție de poliție unde a declarat că a comis o crimă. Concret, acesta a declarat la data de 31 martie 2022, la poliția din localitatea Stuttgard-Germania, că în 27 martie 2022 a ucis o prostituată în municipiul Satu Mare.

Reprezentanții IPJ Satu Mare au declarat pentru Jurnalul de Satu Mare că până în momentul de față nu a fost dată dispărută nicio persoană de sex feminin din Satu Mare, și că polițiștii sătmăreni efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe Lângă Tribunalul Satu Mare, pentru a stabili dacă cele declarate de neamțul în vârstă de 34 de ani se confirmă.

Sursa: Jurnalul de Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.