Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Florin Cîțu și-a dat demisia de la șefia PNL

Florin Cîțu a anunțat sâmbătă că și-a depus demisia din funcția de președinte PNL, titrează Digi24.

Florin Cîțu spune că nu-și va da demisia și din funcția de președinte al Senatului. „Acolo sunt alte discuții. Nimeni nu mi-a cerut demisia din funcție”.

„Este clar pentru mine că această coaliție cu PSD a fost greu de digerat, nu a fost un lucru natural. Tot ceea ce am făcut în această funcție, de când am preluat funcția de ministru al Finanțelor, premier și această funcție de președinte PNL, am luat decizii pentru binele României. Am spus că sunt măsuri, și dacă eram ascultat astăzi nu aveam aceste probleme. Dar sunt măsuri care vor avea efect de bumerang”.

 

7 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Wow !
    Atita s-a putut tine pe picioare ” echipa cistigatoare ” ?
    Mai aveati un pic si-i ajungeati pe taranisti din urma…dar inca nu e tirziu !

  2. c-block Răspunde

    Întrebare retorică către cei care au pus botul la congres și au reușit aproape să demoleze un partid istoric: – A meritat fraierilor?
    Începe să mă deranjeze din ce în ce mai mult când am dreptate. A se vede ce ziceam ln campania din 20-20 despre usereplusminus. Și mă întrebați de ce mă deranjează? Because factura plătim noi, la propriu!
    Stimabililor! Dacă vă bateți joc de noi apoi să nu vă mirați că ajungeți la closetul politicii! Cîțu nici nu trebuia să ajungă președinte de PNL.

  3. Aspi Rina Răspunde

    Nicio replică la Cozma,niciun fel de atitudine ??Hmmmm…tare repede s-a vindecat de “cîțolită” ,deși în toamnă era idolul lui !🤪😁🤣

  4. Gheorghe Răspunde

    Soparla de serviciu a pnl-ului,unul pe nume rares bogdan a mai facut ceva despre care sa se scrie si sa se vorbeasca.Acest cameleon impreuna cu gasca sa de lepre aciuate in fruntea pnl face ce face si va aduce partidul la 6-9% cat de curand.Dupa ce l-au mazilit pe orban si l-au instalat pe acest neica nimeni cu surle si trambite,acum s-au gandit ca prea bine stau cu procentele si bine ar fi sa mai scada.Pe catu lo mancat in c..r sa fie presedinte de partid,presedinte la senat,prim-ministru,toate pentru el,el sa fie mare sef si uite ca ajunge sa ia un picior in dos si se ingroapa politic,,ce-ai fost si ce-ai ajuns”?.Liberalii(?)l-au gasit pe cine?…exact pe ciuca(ciuca batailor)mare general cu pensie babana si meserias in ale plagierilor(ma multi alti politruci de la toate partidele).Pe acest prim-ministru care abia reuseste sa citeasca cate o fraza de doamne ajuta si care este specialist in nimic,probabil ca pnl-ul il pregateste sa ia locul lui malaimare johanis.Acum ca s-au anulat restrictiile baronii liberali vor putea sa se adune la bucale si sa se dea in stamba,sa-si etaleze bolizii si sa-l execute pe catu-matu,fecior scolit in state(ca si ciuca dupa ce se aude prin piata).Bratenii s-ar rasuci in mormant daca ar sti ca pnl-ul face circ de doi bani dar putin intereseaza asta pe actualii politruci.

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ctp-uitati-va-cum-a-reusit-sa-si-dea-pnl-cu-levierul-in-ambii-genunchi-in-cap-si-in-gura-fara-sa-l-sileasca-nimeni-1891779
    Priviti aici in video cum zbiara ca un descreierat acest bogdan….

    • x-ulescu Răspunde

      E perfect pt PNL..poate dispare odată cu toți indivizii ciudați din care e compus

  5. ionut Răspunde

    Adrian Cozma pregătește-te că tu urmezi,Ciucă nu a uitat că tu a fost singurul fraier dintre șefii de filiale care i-ai cerut demisia, drept urmare ți-a plecat protectorul Câțu îți vine șeful cel adevărat Ciucă, care te va pune cu botul pe labe exact cum meriti, că tare ți-ai luat-o in cap……….cum te-ai și văzut ministrul agriculturii, arogantule care ești,…….acum vei deveni un anonim politic și stai……… mai sunt și ai tai din interior PNL Satu Mare,aia care te-au f..utut in guriță la casa de cultura, că sunt mulți și aia, te așteaptă la cotitura sa îți rupă rotula, grele vremuri te așteaptă călăretule!!

  6. Lili Răspunde

    Catu da, in continuare, dovada de naivitate politica grava.
    A fost tinut in functia de premier de catre psd ca sa ajunga presedinte de partid dupa care l-au dat jos de premier, acum nu mai este nici presedinte de partid si crede ca va ramane cu ciolanul de presedinte al senatului, tot la mana psd.
    Nu am crezut ca pnl-istii sunt asa de prosti.
    Il vor schimba pe Ciuca peste nici un an, cand nu va mai fi prim ministru si vor atinge pragul de 10%. Sa vedem cum peste un an, o gramada de primari pnl se vor in bratele psd, bineinteles pt. binele comunitatilor care le reprezinta.
    Imi este greata de asa politicieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.