Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Apropiații bărbatului mort la Negrești s-au adunat în fața spitalului din Satu Mare. A intervenit Poliția

Zeci de persoane, apropiați ai bărbatului decedat după ce a fost prins sub un mal de pământ, s-au adunat ieri seară în fața spitalului vechi din Satu Mare. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, oamenii legii încercând să calmeze spiritele.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, situația s-a calmat în scurt timp: ,,Nu s-a impus luarea de măsuri”.

Ce spune Poliția:

,,În cursul serii de 12 mai, în proximitatea Spitalului Județean Satu Mare s-au aflat mai multe persoane, apropiați ai unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, din județul Satu Mare, care, fiind prins sub un mal de pământ, nu a mai putut fi readus la viață de către echipajul medical sosit la fața locului.

În urma discuțiilor purtate de polițiști cu persoanele respective, nu s-a impus luarea de măsuri, întrucât persoanele din urmă nu au manifestat un comportament violent sau agresiv”.

Reamintim că un bărbat, în vârstă de 36 de ani, a decedat ieri, la Negrești, după ce a fost prins sub un mal de pământ, la patru metri adâncime. Acesta muncea la un sistem de canalizare.


CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. Gogu Răspunde

    Tuciuriii au facut praf satul Stana,pe care goangele au pus deja demult stapanire.Candva un sat frumos condrenesc dar in care acum nu prea vrei sa calatoresti de frica ca nu vei mai iesi intreg de acolo.Deltfel satele codrenesti din zona au exclus acest sat de la orice manifestatie culturala.Am asteptat degeaba promisiunile fostului ministru Coiroianu in legatura cu egiptul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.