Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Arestări pe bandă rulantă. Polițiștii sătmăreni au trimis după gratii mai mulți indivizi

Arestări pe bandă rulantă în Satu Mare. Poliţiştii au identificat patru persoane care dețin mandate de executare a pedepsei închisorii.

Ieri, 12 mai, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Oradea, pe numele unui bărbat, de 33 de ani, din județul Sălaj.

Bărbatul a fost condamnat la 4 ani și 2 luni de închisoare, pentru comiterea de infracţiunii de înșelăciune.

Tot ieri, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 47 de ani, din județul Satu Mare, condamnat la 1 an și 2 luni pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pe numele a 2 bărbați, de 27 și 32 de ani, domiciliați în județul Timiș, respectiv județul Satu Mare, ambii fiind condamnați la 1 an și 4 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.