Ultima actualizare: azi, 13:33

Locale

FOTO. Controale în piețele din municipiul Satu Mare. Polițiștii au aplicat zeci de sancțiuni

În dimineața zilei de astăzi, 18 mai, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică și Biroului de Proximitate au desfășurat o acțiune preventivă pentru respectarea normelor de conviețuire socială, pe raza municipiului Satu Mare.

Pe lângă activitățile specifice de legitimare de persoane, s-a urmărit respectarea legislației referitoare la normele de conviețuire socială, identificarea persoanelor care practică cerșetoria și a persoanelor care practică activități de comerț în zona piețelor Someș, Piața de Alimente nr.1, Piața Pelișor și  Piața de vechituri.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale în valoare de 4.480 lei, pentru prezentarea actului de identitate cu valabilitate expirată, cerșetorie și lipsa elementelor de identificare pe etichetele de prezentare a bunurilor comercializate.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

6 comentarii

  1. Țighi? Răspunde

    Țighi, țighi?!
    De ăștia când scăpăm?

  2. Pătrunjel Răspunde

    Iar au dat iama în babele care vând pătrunjel?

  3. Bogdan Dumitras Răspunde

    Nu l-au găsit pe Șarlatan?

  4. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Stați liniștiți Putin este de vină…. 😀😀😀

  5. România reală Răspunde

    Nu mai știu cum să facă să scoată bani și din piatră seacă! Păi umblați or la cei care fac mișmașuri cu tva-ul și dăștepții pe care îi știu și ei cu evaziuni fiscale. Sau nu e voie?
    Mai nou dacă comanzi ceva online și plătești la ramburs te raportează la ANAF! Ca ce chestie? Eu de aia procedez așa ca nu cumva să pățesc că plătesc și nu mai primesc! Țara asta cu sistemul actual zici că te omoară. Dar și cine a inventat oug-ul ăsta e bătut în cap. Oricum nici ANAF nu are cum să urmărească atâtea fomenzi llătite cu ramburs. Nu-i văd nici rostul, În țara asta sunt destule legi. Trebuie aplicate și urmărite, ju inventate altele noi.😱😲🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.