Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Cuprins de gelozie, un sătmărean și-a ars soția și a agresat-o sexual cu o rangă încinsă în foc

Un bărbat din Satu Mare va sta 8 ani în spatele gratiilor, după ce a fost judecat pentru că și-a legat soția și a ars-o cu o rangă încinsă în foc, titrează bihorjust.ro. Mai mult, a folosit același obiect pentru a o agresa sexual. Totul pentru că bănuia că femeia îl înșală și că i-ar fi otrăvit mama.

Potrivit bihorjust.ro, căsătoriți de doi ani, bărbatul și soția lui se aflau, în luna septembrie a anului trecut, în locuința lor dintr-un sat aflat în apropiere de municipiul Satu Mare. Veniseră din Austria, unde munceau, pentru a-și rezolva unele chestiuni în țară și urmau ca spre sfârșitul lunii să plece înapoi.

Femeia le-a povestit anchetatorilor că, pe 22 septembrie 2021, soțul său i-a luat telefonul și i-a citit mesajele, reproșându-i că poartă conversații cu alți bărbați. Mai mult, a acuzat-o că ar fi otrăvit-o pe soacra ei, care murise în urmă cu doi ani. Luată prin surprindere, pentru că – susține ea – era prima dată când auzea așa ceva, tânăra a încercat să-i explice că nu e nimic adevărat, dar a fost lovită cu palma peste față. Agresorul s-a oprit, dar numai pentru moment, susținea femeia. Cei doi au continuat să se certe, iar la un moment dat bărbatul a lovit-o cu pumnii și picioarele, după care a legat-o cu un cablu. Au urmat cruzimi greu de imaginat, descrise în hotărârea Curții de Apel Oradea, publicată pe portalul ReJust.

”La un moment dat, numitul (…) a ieşit din cameră şi s-a întors cu un obiect din fier, pe care l-a încălzit şi apoi cu acea rangă de fier a ars-o în zona inghinală şi în zona anusului. În tot acest timp, numitul (…) nu a zis nimic, iar persoana vătămată a strigat şi s-a zbătut. În continuare, numitul (…) i-a introdus persoanei vătămate acel fier încălzit o dată în anus şi o dată în vagin.”

Ulterior, anchetatorii au stabilit că soțul agresiv folosise niște încălțăminte pentru a face un foc în curte, unde a încălzit obiectul metalic folosit ca să-și tortureze pur și simplu soția. Totul se întâmplase în timp ce în casă se afla și copilul de un an și 8 luni al celor doi soți.

Bărbatul s-a oprit brusc și și-a sunat tatăl, după care a anunțat toate cele întâmplate la 112, cerând intervenția ambulanței. La spital, medicii au constatat că femeia avea mai multe răni, arsuri de gradul II și III, care nu i-au pus viața în pericol, dar pentru a căror vindecare era nevoie de 21-23 de zile de îngrijiri medicale.

Chiar dacă instanța a încetat procesul față de inculpat sub acuzația de violență în familie, l-a condamnat definitiv la opt ani de închisoare pentru viol și lipsire de libertate în mod ilegal.

Sursa: bihorjust.ro

 

 

4 comentarii

  1. Nae Răspunde

    Spanzurarea costa mai mult decat un glont.

  2. 🤔🤔🤮 Răspunde

    Nu costă mai mult dacă te folosești de ceva cracă zdravănă din pădurea Noroieni. Iar frânghia după o zi sau chiar și mai repede poți recupera. Omul ăsta nu-i normal. Sincer spun asta. Cum poți face așa ceva?

  3. Vasile Răspunde

    Faine orgiii dar cam scumpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.