Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Demisie în Consiliul Județean Satu Mare. Un consilier este obligat să renunţe la mandat

Demisie în Consiliul Județean Satu Mare. Prim-vicepreședintele PSD Satu Mare, Ionuț Oneț demisionează din funcția de consilier judeţean după ce a fost numit director general adjunct active fizice și plăți directe în cadrul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR). 

Fiind incompatibil cu funcția pe care o ocupă începând din data de 10 mai 2022 în AFIR, sătmăteanul Ionuț Oneț a ales să demisioneze din Consiliul Judeţean.

În noua sa funcție, el trebuie să asigure coordonarea desfășurării activității direcțiilor din subordine, să îndeplinească atribuții legate de lichidarea și ordonanțarea cheltuielilor efectuate din bugetul statului, FEADR și prin programele implementare de AFIR.

De peste 10 ani de zile, Ionuț Oneț ocupă funcția de președinte al organizației Carei a PSD și a fost președinte interimar al Organizației Județene PSD după ce social democrații au avut mai multe rânduri de alegeri eșuate.

8 comentarii

  1. unu Răspunde

    incet incet PSD isi pune oamenii in functii!!

  2. Dani Răspunde

    Mai ,nu-i prost baiatul! Are o functie mai bine renumerata!

  3. Puiu Răspunde

    …..ii prostovan deși vrea sa para deștept îți spun eu….l-a și văzut in funcția de secretar de stat,in ministerul agriculturii,marele combinagiu Govor,după o scurtă ședința cu ministrul Cheznoiu acest Onet a fost mirosit , că este pământ de flori și i-a zis sa mai pună mâna pe carte că este pe dinafară cerințelor,drept urmare protectorul lui, Govor a aranjat ploile la București și nu l-am lăsat in curul gol,…..sa fim serioși a fost numit:)))))….mai bine zis aranjat de Mircea Govor unde a avut și el loc, că la cât la pupat in cur deja i s-au aburit ochelarii…….trebuia să prinde și el ceva, cam așa a ajuns Ionuț asta ,,mare,, pe la AFIR!!!

  4. hAuleu Maică Răspunde

    Alți bani aruncați pe fereastră

  5. Garboz Răspunde

    Da Basinosu de la pnl nu demisioneaza ca si-o pus nevasta la primarie in Socond (parca) nu s-a lucreze (ca este analfabeta) doar cu retributie .De fapt cred ca nu merge la primarie nici ln ziua de salar ca il primeste pe card.

  6. Craciun Răspunde

    Domnule Oneț faceți ordine la Satu Mare, unde s-a cocotat at în funcții toți lingăii lui Cozma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.