Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Drum plin de capcane în județ. Reabilitarea întârzie, șoferii își rup mașinile

Drum plin de capcane în județul Satu Mare. În așteptarea reabilitării, șoferii care sunt nevoiți să circule zilnic pe această porțiune ajung să își rupă mașinile.

Este vorba de drumul Satu Mare – Culciu, către Maramureș, o porțiune plină de gropi de dimensiuni considerabile. Cu toate că se vorbește de ani de zile de reabilitarea drumului, șoferii continuă să își rupă mașinile în capcanele aflate aproape la tot pasul.

Consiliul Județean a anunțat la începutul acestui an că va moderniza întregul drum, până la Borlești, limită de județ Maramureș, în lungime totală de 40 de kilometri.

,,Consiliul Județean Satu Mare va moderniza un nou drum județean în lungime de 40 de kilometri. Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și vicepreședintele Ioan Rus, au participat în data de 1 februarie 2022, la predarea amplasamentului în vederea elaborării documentației de avizare a lucrărilor de intervenție, pentru modernizarea drumului județean DJ193 Satu Mare- Borlești-limită de județ Maramureș, au anunțat, la începutul acestui an”, reprezentanții CJ Satu Mare.

Dacă drumul va intra până la urmă în reabilitare rămâne de văzut, însă cert este că până atunci șoferilor ce sunt nevoiți să circule zilnic pe această porțiune nu le rămâne decât să facă slalom printre capcane.

 

8 comentarii

  1. Anonim Răspunde

    Acel drum a fost reabilitat total în urma cu mulți ani. Abia s a uscat asfaltul și pe partea dinspre Someș s a lasat. De atunci e într o continua carpire. Numai anul trecut a fost cârpit de vreo 3 ori. Lucru de mântuială pe banii noștri.

  2. Pistalău Răspunde

    Nu stiu de ce se plange, doar avem conducere ungureasca ce-a mai buna din lume

    • Ășâțî Răspunde

      Totdeauna trebuie băgat un pic de șovinism, așa-i?!
      Dacă ar fi fost “conducere românească” dispăreau toate gropile instantaneu.
      Apropo Pistike: se scrie “cea mai bună”. Sau ai făcut cumva școala la secție maghiară?

      • Gheorghe Răspunde

        Ășăîțî,te doare?Când era primar roman nu asa făceau și ungurii?….sau ei pot sa scuipe sa jignească pe romani dar când sunt și ei tratați cu aceeași moneda fac pe supărații.Pana la urma indiferent cum sunt sunt ,,de-ai nostri”și sunt oameni cu baiurile și defectele lor.Ar trebui sa recunoaștem asta.

  3. Aspi Rina Răspunde

    N-are absolut nici o treaba cu multimea de balastiere legale si ilegale din zona!

    • K9 Răspunde

      Pai atunci sa ii taxeze pe cei de la balastiere in asa fel in cat sa poata face drumul sau sa refaca drumul tinand cont de acele balastiere si traficul generat de ele

    • altu fără bmw Răspunde

      Fundatia acelui drum nu e dimensionat pentru astfel de trafic. Situatia e similara si la Botiz pe strada Sirul Mare si a-si mai putea da exemple elocvente. Degeaba punem asfalt ca in timp se distruge inevitabil si peste maxim o luna gropile reapar. Eu inteleg ca acel trafic trebuie undeva sa mearga dar totusi in 30 de ani nu am gasit nici macar un inceput de idee pentru rezolvare si tot peticim drumul??? Stam bine cu banii ca aruncam pe geam cu ele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.