Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Motociclist rănit după ce a fost lovit de un taxi, în Satu Mare. A fost dus la spital

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs ieri dimineață, pe drumul Odoreului din municipiului Satu Mare.

Un taxi și o motocicletă au intrat în coliziune, iar în urma impactului, un tânăr de 22 de ani, conducătorul motocicletei, a fost transportat la spital.

Ce spune Poliția:

La data de 16 mai, în jurul orelor 08.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe raza municipiului Satu Mare, posibil soldat cu victimă.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 44 de ani, domiciliat în Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, la pătrunderea în intersecția dintre strada Oașului cu strada Odoreului, ar fi intrat în coliziune cu un motociclu, condus de către un bărbat de 22 de ani, din localitatea Drăgușeni, județul Satu Mare.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 22 de ani, care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare-Secția UPU, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, fiindu-le prelevate mostre biologice pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii.

În cauză, cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. Asztalosh Răspunde

    Asa, din titlu inteleg ca motociclistul a fot lovit dar abia dupa lovitura el a fost ranit. S-o fo dat jos soferul de taxi la el dupa ce l-a lovit si i-a aplicat o corectie fizica de l-a ranit? Unde ai studiat limba romana, la Csenger?

    • altu fără bmw Răspunde

      Ce te miri? Preluat mot-a-mot comunicatul p@liției în cel mai autentic limbaj de lemn! Dar … (și e cel mai important lucru) respectivul s-a ales cu un articol publicat și cu un efort minim!?!?😱😲🤪😨🤯🥴 Să tot fii ziarist așa când vine articolul singur!?!?😲🥴😨🤫
      PS. Să ridice careva mâna care a priceput ceva din articol! Nimeni? Fain. Mă gândeam și eu. Atunci e bine.😲🥴🤯😨😱

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.