Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Poliţia Satu Mare: Şoferul decedat în maşina lovită de tren a trecut pe roşu

Poliţia Satu Mare a stabilit că şoferul maşinii care a fost lovită azi noapte de tren a trecut pe culoarea roşie. Poliţiştii arată că şoferul nu a respectat semnalele acustice şi luminoase de culoare roşie aflate în funcţiune.

Comunicatul Poliţiei Satu Mare:

La data de 28 mai a.c., în jurul orelor 03.40, polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui evenimentent rutier, în municipiul Satu Mare, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe bdul Cloșca.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat faptul că un tânăr, de 19 ani, din județul Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, nu ar fi respectat semnalele acustice și luminoase de culoare roșie, aflate în funcțiune la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind acroșat de trenul care circula pe ruta Satu Mare-Oradea.

Din nefericire, în urma impactului, conducătorul auto și-a pierdut viața.

Doi pasageri din autoturism, o tânără de 18 ani și un băiat, de 21 de ani, au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Mecanicul de tren, de 41 de ani, din Oradea, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acestuia i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

3 comentarii

  1. 💩💩💩💩💩 Răspunde

    Bine că ceilalți ocupanți ai mașinii au scăpat teferi!
    Despre șofer, pagubă-n ciuperci!
    Vorba aia, “și-a făcut-o cu mâna lui)!

  2. Mihaita Piticu' Răspunde

    Daca era bariera, poate avea o sansa. Dar noi traim in lumea a 3 a. Tara bananiera. Pe nimeni nu intereseaza de siguranta noastra. Traiasca FIDESZ si Viktor Orban

    • altu fără bmw Răspunde

      Nu cred. Kefereul nu are treaba cu fidesz. Aici e problema cu gestionarea dezatruoasa a infrastructurii de catre exact kefere. Vrei exemplu? Anul asta s-a inchis circulatia acum vreo 2 luni la bariera de la Botiz ca se repara. Dupa 2 saptamani era mai rau ca inainte la trecerea la nivel. Nu-l apar dar actualul primar cand era deputat chiar a facut nenumarate diligente catre kefere sa faca ceva cu statia kefere. Plus si cu sediul Postei. Nu s-a intamplat absolut nimic si au trecut vreo 7-8 ani de atunci! Mai e putin si statia kefere se autodemoleaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.