Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Sătmăreanul Darren Betea, din victorie în victorie. Cursă impecabilă și locul 1 pe podium

A doua etapa a Romanian Karting Masters a avut loc pe circuitul Prejmer RaceWay din Prejmer, judetul Brasov, in perioada 29 aprile – 1 mai 2022. Micuțul pilot sătmărean Darren Betea, în vârstă de 8 ani, a impresionat din nou și s-a clasat pe prima treaptă a podiumului.

Darren Betea fost din nou cel mai rapid in antrenamentele oficiale, cel mai rapid in calificari si a pornit de pe prima pozitie in startul lansat din Mansa 1 de concurs de sambata, pe care a castigat-o cu un avans considerabil.

Duminica, in Mansa 2 de concurs, dupa start a ajuns pe pozitia a doua, dar a reusit sa-si recupereze pozitia pana in turul 3 si astfel a terminat Mansa 2 tot pe primul loc.

În Mansa 3 de concurs, dupa un start perfect, a condus toata mansa trecand primul linia de sosire.

Sătmăreanul Darren Betea termina a doua etapa a Romanian Karting Masters pe locul 1 cu maxim de puncte acumulate, 75 puncte, cu 3 victorii din tot atatea posibile, trecand astfel pe primul loc in clasamentul general cu un avans de 17 puncte.

Premiul acordat de organizatori este de o mie de lei. Darren a primit si un premiu special de la un sponsor al etapei, Cupra Porsche Bucuresti Nord, o casca in miniatura.

Pilotul Darren Betea in varsta de 8 ani are licenta FRK la clasa Pufo. A participat la categoria Micro Rok unde au fost inscrisi 17 piloti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.