Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

FOTO. Tânăr sătmărean reținut în județul vecin. Avea mașina burdușită cu țigări

Poliţiştii din Bihor au avut parte de o surpriză în momentul în care, joi seară, l-au oprit pe şoferul unui Audi, pentru un control de rutină. Atât bancheta din spate, cât şi portbagajul mașinii erau pline cu ţigări de contrabandă, informează ebihoreanul.ro.

Șoferul, un tânăr sătmărean în vârstă de 22 ani, a fost oprit joi seară pe drumul județean 190 C, în localitatea Sălacea, de un echipaj format din agenţi de la Secţia 11 de Poliție Rurală Valea lui Mihai şi colegi de-ai lor de la Poliţia orașului Valea lui Mihai.

În autoturism, ambalate în saci de plastic, poliţiştii au găsit în total 4.400 de pachete de ţigări netimbrate legal, de diferite mărci. Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei Marghita, unde s-a ales cu dosar penal pentru deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile marcate necorespunzător, peste limita a 10.000 ţigarete.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Poliţia Bihor, ţigările au fost confiscate, iar autoturismul folosit pentru transportul acestora a fost sechestrat.

,,În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice l-au reținut pe tânărul de 22 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor”, se arată în informare, precizându-se că, vineri, acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru a fi audiat.

Ancheta în caz continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita.

Sursa: ebihoreanul.ro

Un comentariu

  1. Vasile Răspunde

    Ia-ți lăsat fără marfă pe cei din piețele din satu mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.