Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO/VIDEO. Furt în avionul Londra – Satu Mare. Pasageri percheziționați de polițiști

În dimineața zilei de marți, 10 mai 2022, poliția a intervenit pe Aeroportul Internațional Satu Mare. Un pasager care și-a uitat portofelul în baia avionului a fost furat de aproximativ 950 de lire, de un alt pasager, informează Jurnalul de Satu Mare.

Potrivit sursei citate, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani și-a uitat portofelul în baia avionului și până și-a dat seama de acest fapt, un alt pasager s-a dus la baie. Tânărul de aproximativ 35 de ani s-a gândit că a dat norocul peste el și i-a golit bărbatului portofelul de bani.

Membrii echipajului au chemat poliția, astfel că de la ora 11:00 ora la care a aterizat avionul pe Aeroportul Satu Mare, Poliția a început percheziționarea unor suspecți, și nu a tuturor pasagerilor, verificări care au durat până în jurul orei 12:00.

Aproximativ 40 – 50 de minute mai târziu, făptașul a fost identificat și condus la secția de poliție, mai informează jurnaliștii de la Jurnalul de Satu Mare.

FOTO-VIDEO: Jurnalul de Satu Mare

11 comentarii

  1. Gogu Răspunde

    Chestii normale,românești…

    • România reală Răspunde

      Păi venind acasă cu buzunarele goale trebuia omul să se reinventeze cumva să nu pice de fraier în cătunul strămoșesc. Că toți sunt oameni de afaceri de succes în construcții până nu sunt prinși! Marea-marea majoritate! Diaspora p@lii! Și vă mai mirați că nu se lipsește de ei nici un miligram de cultură ori civilizație? La o adică se fură între ei, se bat între ei și se și omoară între ei. Nu vreți ăștia să mergeți puțin prin Donbas să vă descărcați de nervi?

      • Aspi Rina Răspunde

        Marea majoritate sunt votantii USR…sau PNL,aripa rareș bogdan. Niste analfabeti !

        • @Aspi Rina Răspunde

          Dar ce treaba ai tu cine cu cine voteaza?
          Sunt cetateni romani si au drept de vot! Asa ca, mars la lins afise!

          • @@Aspi Riina

            Și cu această ocazie minunată și unică și-au exprimat în public aderarea lor la Partidul Liber Schimbist???? Că atunci au găsit exact ocazia când să se manifeste!!!🤮

        • Dragnea Răspunde

          Sunt consilieri psd.

    • Pedal-Gogu Răspunde

      Da!Genetica nu se dezminte niciodată!Rasa minunată a Europei,rasa daco-romană!Atâta stim din păcate,să furăm!Pardon!Să complectăm!

  2. bbbbb Răspunde

    Sport traditional al natiunii romane…… ACUMA SE POATE MANDRI DRAGI ROMANASI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.