Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO/VIDEO. Se poate şi duminica! Lucrări pe podul Decebal, când traficul este redus

Lucrări pe podul Decebal. O firmă specializată pe reabilitarea carosabilului efectuează astăzi, duminică, lucrări pe podul Decebal din Satu Mare, pentur a se evita aglomeraţia de peste săptămână.

În cursul dimineții de astăzi au început să se facă plombări pe una din benzile podului Decebal din municipiul Satu Mare, respectiv pe cea care duce către strada Botizului.

Până în prezent, marea majoritate a lucrărilor de acest gen se realizau în timpul săptămâni, fapt care ducea la o aglomerație de nedescris la urcarea pe pod, iar timpii de așteptare în trafic erau foarte ridicați.

De această dată lucrărise se desfăşoară cânt traficul este redus.

 

9 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Într-un fel e mai bine. Dar totuși e un aspect. Adică e un pod destul de recent renovat complet pe banii noștri cu scandal dar și cu lucrări de proastă calitate care an după an sunt reparate și reluate ATENȚIE !!!! ÎN ACELEAȘI LOCURI! Hai să ne gândim ce ar fi dacă din prima era făcut cum trebuie și banii ăștia puteau fi cheltuiți cu cap pe altceva! Dar la noi asta nu se poate! Noi nu avem norocul cum au scandinavii unde se știe că e mult mai cald și nu sunt așa ierni reci și grele ca la noi!?!? Pentru că la ei vezi groapă în asfalt eventual în manuale în poze de unde se predă cum se repară așa ceva.🤔🤔😱😱😲😲😤😤💩🤮🤮🤮🤮🤮😭😭😭

    • Injiner Răspunde

      Contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare a podului cu firma din Zalău, a fost semnat de coica!
      Firma a început execuția lucrărilor cu întârziere mare, când deja au fost somați cu executarea garanției, dar din nepricepere, au făcut mai mult rău! Apoi au încercat să repare, dar au comis-o din nou!
      Abia apoi, primăria a reziliat contractul cu firma din Zalău, și a semnat un contract de întreținere străzi cu firma ARL Cluj.

      Ca idee, podul Decebal are mari probleme la unele structuri de rezistență care s-ar putea rezolva doar cu închiderea totală a traficului pentru câteva luni, ceea ce ar fi un adevărat dezastru! Din ceea ce cunosc eu personal, se așteaptă să fie terminat podul de la ștrand, pentru a putea fi redirecționat traficul, și abia apoi se poate începe repararea podului!

      • altu fără bmw Răspunde

        Crezi că nu știam astea? Sau că nu se găsește cam nicăieri proiectul inițial al podului? Nici la Iptana care a proiectat anno podul. Dar asta nu justifică că au aplicat pe pod asfalt prost care ține o săptămână-două! Asta nu are a face cu structura de rezistență clar.

  2. Pistalău Răspunde

    Eu nu stiu de ce mai plângem, avem conducere ungureasca dintre cele mai bune, dupa cum îi ridica in slavi pe unguri uni comentaci de pe PSM, totusi ce nu merge la SM, am înteles ca si cu bani de la Anghel Salighni suntem ultimi

    • Olimpiu Răspunde

      Lasa ca pe vremea lui Coica toate erau facute cu cap, toate investitiile erau de calitate. Satu Mare pe vremea lui Coica era mai ceva de cat Cluj, asa-i? Nationalismu e prostia romanului.

      • altu fără bmw Răspunde

        Vremea lui Coica a fost dezastru dar nu cred că trebuie să ne comparăm cu ce a fost atunci. Plus nu cred că ne permitem să aruncăm cu banii pe geam, să recepționăm lucrări prost făcute sau să ne uităm la investiții care trebuiau să fie gata și să fie folosite de comunitate. Exemplu parcul “acvatic”de la Cubic sau terminalul de autobuse de pe Fabricii. Și ar mai fi destule. Dacă cheltuim fonduri greu căpătate măcar să aibă finalitate. Așa ce rost mai au?

      • Nagasaky Răspunde

        Hai nu mai exagerati cu Coica. A scos jegurile de garaje din tabla si a facut parcari. A dat alta ,,fata” cartierului.

        • Hitler Răspunde

          Da, ai dreptate, numai cele de pe Ozana și din cele din spate de la C 16 ,18, 20 ,22 de pe Careiului, rezistă ruginii, cele din urmă susținute de unul sau doi pălmași nemuritori de prin primărie…

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Singura întrebare maaare de tot este cât va ține lucrarea. O săptămână? Două? Că mai mult nu cred. Și nu neapărat din cauza problemelor de rezistență la pod ci din cauza floasterului prost calitativ folosit. Dar nu e nimic nou.😱😲🥴🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.