Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO/VIDEO. Ziua Europei, sărbătorită la Satu Mare. Defilare în centrul orașului

În organizarea Instituției Prefectului, la Monumentul Ostașului Român au avut loc, astăzi, o serie de manifestări dedicate unei zile cu dublă semnificație: Ziua Uniunii Europene și Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al II-lea Război Mondial.

Manifestările dedicate zilei de 9 Mai au început la ora 12.00, debutând cu intonarea Imnului de Stat. După acest moment, a avut loc un ceremonial militar și religios, precum și alocuțiuni, iar mai apoi s-a trecut la depunerea de coroane la Monumentul Ostașului Român.

Manifestările s-au încheiat cu defilarea gărzii de onoare.

 

8 comentarii

  1. Norick Răspunde

    VIVA RUSIA VIVA VLADIMIR PUTIN!!!

  2. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Russia nu uita Europa ii un căcat cai NATO și SUA…. Vladimir Putin 👍👍👍👍 mue zelenski

    • Parampampam Răspunde

      Te-ai caracterizat singur cu numele. De ce cred unii că rușii ne vor binele?

    • Parampampam Răspunde

      Înainte de a-mi sări în cap și eu sunt de acord că Zelenski ăsta zici de parcă se crede într-un film prost în care regizorul și actorul principal musai să fie Mr. V.Z. Dar nici pe ceilalți nu-i pot aplauda. De ce? Că nu am ceasuri destule pentru ei. Pentru cei care stau slab la istorie : “davai ceas”.😱😲🤮😭

      • Loser Răspunde

        Mai era ceva: “gyevucska” si “barisnya”

        • Parampampam Răspunde

          Am zis că în epoca #metoo și #lgbtq nu mă risc că poate vreun supărat mă încalță cu ceva proces că a fost lezat suflețelul gingaș la nu știu ce minoritate. Punem tot timpul căruța în fața cailor și copiem orbește toate prostiile vestului. Apoi ne mirăm că nimic nu merge? Păi de exemplu noi ca și mare imperiu ce nu am fost cu ce am lezat drepturile afroamericanilor? Apoi de ce să îngenunchem ca și englezii care de-a lungul secolelor i-au exploatat în cel mai oribil mod posibil! De ce ne bagă în aceeași oală? Am prins și iepoca de haur și sunt absolut lămurit ce ar însemna pentru noi reinstaurarea neobolșevismului imperialist. Cine aplaudă pe ruși ori nu știe ce face ori este plătit să-i aplaude. Așa de simplă e ecuația.

          • Gheorghe

            Parampampam,nici nu-ti dai seama ce oportunități cred unii ca vor avea dacă țarul damblagiu,sclerozat câștigă pe tarlaua Europei estice….unii visează Trianon,alții visează carnete roșii și defilări însoțite de osanale aduse țaruluu&co,refacerii uzinelor gigant unde sa ne adunăm la dulapul cu palinca,sa ne facem ca muncim a furam tot ce care în mana(ca și în epoca de aur)iar la sfârșitul lunii prin bunătatea imensa a lui putin,dupa o sa pupam a icoanei lui(ucigătoare de nazisti)sa-ti primești plicul cu ruble sau forinți!Crapa-o-ar balega-n voi de tembeli.Unii vor sa întoarcă istoria când se numeau Republica sovietica Ungaria,alții romani și nu numai si-au uns ga…zele și așteaptă armata eliberatoare sa_i frece bine cu tunu.Altii vor din nou robie,spionaj,turnarea colegilor,vecinilor și al familiei.Celor care doresc asta eu nu ma împotrivesc pot sa aibă.Fiecare după plăcerile lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.