Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO&VIDEO. Incendiu la un tren, în județul Satu Mare

Incendiu la un tren, în județul Satu Mare. Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat, luni, în jurul orei 16.00, să intervină pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la locomotiva unui tren, în localitatea Porumbești, din județul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat un ofițer și 7 pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, din cadrul Punctului de Lucru Turț și o autospecială de primă intervenție și comandă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și 6 pompieri voluntari cu o autospecială de stingere, din cadrul SVSU Halmeu.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără, la compartimentul motor. Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric, la un cablu defect sau neizolat corespunzător. Au ars materialele combustibile din compartimentul motor și s-au degradat cele două posturi de conducte, parțial vopseaua, compresorul, pompa de combustibil și de ulei și tabloul electric.

2 comentarii

  1. ciprian Răspunde

    Ce le mai tineti fratilor, intr-o zi o sa cada de pe roti

  2. History Răspunde

    Pe timpul negocierilor de după WW I delegația română a făcut ditamai teoria că fără linia ferată magistrală Timișoara-Halmeu această zonă nu se poate gestiona economic cum trebuie. Adică aprovizionarea zonei și transportul în zonă.Pentru că granița dintre țări inițial nu trecea neapărat acolo unde este acum. Și de aceea în multe locuri granița este atât de aproape de calea ferată pe această linie. Nu din răutate spun ci astea sunt fapte consemnate în anale. No uite așa de mult ne trebuie această linie că încă folosim șinele K.u.K.! Serios mă miră că încă sunt la locul lor! Ce de bunătate de vodcă ar ieși de acolo pentru unii! Câteodată am impresia că avem o țară pe care nu prea o merităm. Tot trăiesc în speranța că mă înșel dar zilnic mă contrazice realitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.