Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Maseuză din Satu Mare, în lumea vedetelor, la Ibiza. A muncit în vila lui David Guetta

Sătmăreanca Georgiana Maria Crişan a reușit să facă masaj în vila lui David Guetta din Ibiza. Tânăra a avut ocazia pe parcursul timpului să lucreze cu persoane atât din industria muzicală cât și cu sportivi precum kickboxerul armenian Gago Drago.

Georgiana are 29 de primăveri și este licențiată în Sănătate Publică la FSPAC, Universitatea Babes Bolyai din Cluj Napoca. Până să ajungă la masaj, a lucrat în domeniul pe care l-a absolvit, iar după cinci ani de stat în Cluj, a hotărât să meargă în Timișoara. Având în vedere că în perioada respectivă avea anumite probleme de sănătate, s-a întors acasă, în Satu Mare, pentru a urma un tratament, timp în care a contemplat asupra ce i-ar plăcea să facă mai departe și așa a decis să urmeze cursul de masseur.

„Sunt maseur cu licență de 4 ani, în schimb practicarea acestei meserii o fac de mai mult timp, dar fără a avea cunoștințele tehnice. Îmi plăcea de mică să îi fac masaj mamei mele sau apropiaților, doar că evident îmi lipsea partea de teorie”, a precizat Georgiana.

Sătmăreanca a ajuns să practice masajul în Ibiza datorită circumstanțelor din viața personală. Aceasta a ales să se mute în Ibiza alături de viitorul ei soț care i-a oferit completă susținere de la bun început, ba chiar mai mult, a oprit-o din a munci în orice alt domeniu, înafara celui pe care ea l-a dorit, adică masajul.

„Tot timpul am avut sprijinul și încurajarea lui de a-mi depune toată energia și timpul doar în ce iubesc cu adevărat să fac. Deși în viață, obstacolele sunt prezente, acestea nu m-au făcut să mă opresc, ba mai mult, m-au făcut mai puternică, mai dornică de a-mi atinge țelul, iar Adrian, a fost persoana care m-a balansat în orice moment de cumpănă, fapt pentru care îi mulțumesc!”, a adăugat Georgiana.

Povestește că a ajuns în Ibiza în anul 2019, iar după prima săptămână a mers să iși caute un loc unde pote să-și înceapă meseria și a găsit chiar în apropierea locuinței o sală de fitness. După ce l-a cunoscut pe proprietarul spațiului și s-au înțeles la un procentaj pentru firma lui, acesta i-a oferit pe terasa sălii de fitness un spațiu.

„Așa am ajuns să îmi cumpăr un cort pentru ca și clienții să aibă intimitate când vor sa se schimbe sau nu vor sa fie priviți și de persoanele care se antrenau la momentul respectiv. Astfel, contactam antrenorii de la sală dacă vor să promoveze serviciile mele clienților lor, iar dacă acest lucru funcționează pentru ei puteam să ofer un discount, fiind de-ai casei. Primul client a fost chiar un antrenor de box, care a fost încântat de terapia primită. La decurs de câteva zile am avut și clienții care au fost recomandați prin intermediul antrenorilor, de asemenea persoane din afara sălii de fitness, persoane de la plajă. Pot spune că am avut un succes cu acea locație, totodată am acumulat experienţă, încredere și satisfacție”, a spus ea.

În perioada verii, are în Ibiza două locații fixe unde clienții se pot bucura de serviciile ei și de asemenea are o colaborare cu o firmă de real estate a unei cliente care deține un număr semnificativ de vile, pozitionate pe toată suprafața insulei. Cu toate acestea, meseria Georgianei este una mobilă, se deplasează în mediul de confort al clientului, cu tot necesarul pentru ca acesta sa aibă parte de un serviciu de SPA.

„ Am avut ocazia anul trecut să le fac masaj la câteva persoane cunoscute în Ibiza, însă doar despre una pot să vorbesc în acest interviu. Este vorba de kickboxerul armenian, cu numele de scenă Gago Drago. Am avut plăcerea să-l cunosc și să-i ofer o ședință de masaj adaptată cerințelor lui sportive. Este un om cu un simț al umorului, râzi mereu în prezența lui, e simplu, realist și de încredere. De asemenea, am avut ocazia de a face masaj unui client în vila lui David Guetta, unui model de la L’Oreal, precum și unor diverse persoane din poziții cheie a industriei muzicale, dar nu pot să menționez numele datorită confidențialității pacient – terapeut. Toți acești oameni, deși lumea poate îi privește cu alți ochi, având ocazia de a sta în preajma lor, realizezi că sunt oameni cu aceleași nevoi, simțuri și sentimente”, a povestit sătmăreanca pentru PortalSM.

Tânăra a punctat faptul că pentru a fi un bun maseur, este nevoie de mâini puternice, condiție fizică bună și rezistență la oboseală. O altă calitate ar fi adaptarea la preferințele clientului, de asemenea aplicarea tehnicilor potrivite pentru a îmbunătăți starea acestuia.

Momentul pe care Georgiana îl consideră un succes în cariera sa de maseur este zâmbetul pacientului la finalul ședinței. De altfel, poate fi considerat un succes și momentul în care pacientul te recomandă cunoscuților lui sau când acesta îți lasă un testimonial.

În România a avut ocazia să practice doar foarte puțin această meserie, chiar după finalizarea cursului. A făcut masaj câtorva prieteni si membrilor din familie. Practica a venit în timp, pe măsura clienților care au trecut prin mâinile sale.

„Masajul în Ibiza este considerat ceva normal, făcând cumva parte din rutina saptămânală a fiecăruia. Ibiza e un loc puțin mai diferit, în sensul că e o destinație turistică premium care atrage turiști din toate colțurile lumii. În acelaşi timp sunt foarte mulți rezidenţi din Europa care au ales un stil de viață mediteranean. Majoritatea clienţilor pun foarte mare accent pe dietă, conectarea cu natura, dezvoltare spirituală precum și metode alternative de medicină”, a precizat Georgiana.

Acum că marea majoritate a restrictiilor cu privire la pandemia de Coronavirus s-au ridicat, tânăra spune că se observă într-adevăr o schimbare în domeniul wellness. Aceasta a precizat faptul că se simte o creștere exponențială a turiștilor pe insulă, fapt care face diferența și la nivel de profesie. Oamenii sunt dornici de tot felul de experiențe alternative pe care insula le poate oferi.

În final, Georgiana Crișan a povestit pentru PortalSM cum ne putem sa seama că am dat peste un maseur profesionist.

„Poți să îți dai seama că ai ales un maseur profesionist când simți că îți face terapia cum ți-ai imaginat-o tu, când simți că lucrează cu corpul tău într-un mod profund, dacă asta e ceea ce cauți sau în modul în care ție îți place. Dacă nu simți vreo conexiune cu terapeutul și nu te simți bine după o sedință cu acesta, înseamnă că terapeutul nu e pentru tine. E foarte important ca terapeutul să te înțeleagă, să te simtă, să fie empatic cu ceea ce tu îți dorești de la terapia respectivă, să fie o comunicare bazată pe transparență și profesionalism. Dacă simți că nu ești mulțumit după o terapie cu acesta, poate terapeutul nu e pentru tine. Sunt mulți terapeuți buni și mai puțini buni, important e să îți găsești omul potrivit, care să vibreze cu ceea ce tu îți dorești”, a spus Georgiana.

7 comentarii

  1. Tolo Răspunde

    OMFG…

  2. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Cine ii David Guetta…?

    • @râhățel Răspunde

      Âla care castiga 75 000 dolati pe oră…..
      Așa ca tu tot in rahat rămâi!

      • USR PLUS (căcat) Răspunde

        Uauuu văd că ai probleme cu 💩…. Mănânci sau? Cat la sută sunt bani tăi? Casa te dai așa de manelist Cu bani omului?

        • Antirahat Răspunde

          Tu ăssta cu kakka, vad ca la tine asa mult este ca dă pe dinafară… Rahatul la rahat trage, deja si gandirea ta stă in 💩…
          Clar că covidul te-a afectat, multi au probleme mentale, dar nu recunosc.
          Asa că stai mai departe pe muntale tău de 💩 💩 💩…
          😁😁😁

  3. Coco Răspunde

    Cât mai trebuie să o vedem pe prima pagină?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.