Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Moartea lui Călin Durla a cutremurat județul Satu Mare. Mesaje de condoleanțe!

Moartea lui Călin Durla, fostul inspector şcolar general, veste care a venit în această dimineață, a cutremurat întreg județul Satu Mare.

Atât mediul de învăţământ cât şi cel politic din Satu Mare transmit pe rețelele de socializare mesaje de condoleanțe.

Colegii de la PSD Satu Mare transmis condoleanţe familiei îndoliate:
„Veste tristă în această dimineață pentru noi toți. Consilierul local, fostul inspector general și fostul inspector şcolar de specialitate – managementul resurselor umane, Călin Durla, a decedat. Organizația județeană PSD Satu Mare transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și îl roagă pe Bunul Dumnezeu să îi dea lui Călin Durla odihnă veșnică și să-l așeze în rândurile celor drepți”, transmite PSD Satu Mare.
Instituţia Prefectului transmite că Satu Mare a pierdut un on valoros.

„Rămas bun! Județul Satu Mare a pierdut un om valoros. Profesorul CĂLIN DURLA a încetat din viață. A fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați profesori de matematică, inspector școlar, inspector școlar general și unul dintre cei mai implicați consilieri locali din cadrul Consiliului Municipal Satu Mare. Instituția Prefectului Județul Satu Mare transmite sincere condoleanțe familiei. DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”, a scris Instituția Prefectului.

De asemenea, deputatul USR, Radu Panait, a transmis un mesaj de condoleanțe, în care arată că Durla a fost unul dintre cei mai competenţi şi respectaţi inspectori.
„Cei mai mulți dintre noi îl cunoaștem pe Călin Durla. A fost unul dintre cei mai competenți și respectați inspectori școlar pe care l-a avut județul nostru. Azi, vestea decesului său m-a cutremurat. Nu prea sunt multe de spus, decât ca a plecat mult prea devreme dintre noi și este o mare, mare pierdere pentru comunitatea întreagă.Dumnezeu să îl odihnească în pace! Familiei și cunoscuților le transmit sincere condoleanțe”, a transmis Radu Panait.
De asemenea, Marcela Papici, a transmis un mesaj, arătând înspre cei care i-au făcut viaţa grea regretatului Călin Durla.
„A murit Călin! Calin Durla! Prietenul meu Călin Durla! Sunt foarte trista și plâng! Iar celor ce i-au făcut viata grea, celor ce l-au îndepărtat, celor ce s-au cocoțat peste munca lui, celor ce l-au umilit, le doresc sa nu li se uște lacrimile niciodată! Sa-l aibă toată viata pe conștiința! Iar dacă își imaginează ca roata nu merge roata, se înșală profund! Iar eu o sa fiu aici sa le reamintesc!”, a transmis Marcela Papici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.