Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Oaș – Fashion Show, prima ediție, un adevărat succes! Botezatu, invitat de onoare

Prima ediție a evenimentului „Oaș – Fashion Show”, organizat de designerul Simona Șpan și creatorul vestimentar Bianca Sas, a fost un adevărat succes. Evenimentul a avut loc, duminică seara, la Hotelul Poezia din Negrești Oaș.

Cel mai mare show de modă din Țara Oașului i-a avut ca invitați speciali pe Cătălin Botezatu, Ștefan Farell, supranumit regele modelingului din Transilvania și Corina Campian de la agenția City Fashion Kids.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a fost cel mai așteptat invitat al evenimentului, oamenii au fost nerăbdători să îl cunoască, să îl vadă în persoană și să își facă o poză cu el drept amintire. Creațiile spectaculoase și expozițiile deosebite au fost completate de un cadru natural absolut superb ce i-a impresionat pe invitați.

Creațiile prezentate în fața publicului au fost semnate de către designerul Simona Șpan, creatorul vestimentar Bianca Sas și Raul Ciocan. Ținutele prezentate au fost completate cu accesorii, poșete și curele de la Anna Forgaci și cu bijuterii tradiționale create de Maria Codre, conform Jurnal de Satu Mare.

 

11 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    :)))))

  2. 😱😱😱😭😨🥴 Răspunde

    Sper ca minorele au fost strașnic supravegheate. Că vorba aia la ce renume are mister și la ce se petrece prin branșă!?!?

    • Rodica Răspunde

      Ai dreptate doar că acest pedofil umbla doar pe la moldovencele sărace gata de oferit o gaură pentru aura😀

      • 😱😱😱😭😨🥴 Răspunde

        Dar oare știe lumea că individul suferă de cancer la colon și a fost operat demult și are anus contra naturii??? Cine nu știe ce e ăla să caute pe goagăl că mie mi-e și jenă să explic. De ce nu spune careva la mr. B. că gata băiatule, s-a terminat lasă și pe alții. Nu cred că în el stă meseria asta că dacă da atunci e vai de capul nostru. Sau vrea și el să moară pe scenă ca și Stela Popescu?

  3. Cazma Răspunde

    Un lucru bun în pandemie a fost că peștii ăștia nu au putut organiza târg de fete sărace dispuse la orice pentru a fi vedeta

  4. Pistike Răspunde

    Mă 💩 pe mine de râs!
    “Oaș fashion show” 🤣🤣🤣🤣

    • 🤔🤔🤮 Răspunde

      Uite cum stă treaba! Dacă bei destulă cubă orice țoale jerpelite ți se vor părea fashion. 😱😲🤔🥴🤮😨

  5. Aoleu Răspunde

    JENANT CE COMENTEAZĂ UNIIIIIII

    • 😱😱😱😭😨🥴 Răspunde

      Și mai jenant e ce se petrece în branșă. Parcă ai asista la un târg de viței. Asta nu e jenant? Ce le dă acest drept? Naivitatea tinerelor?

  6. Bogdan Dumitras Răspunde

    Nu am vazut nici o poza cu Adrian Cozma, deputatul Șarlatan. Cum se poate asa ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.