Ultima actualizare: azi, 21:50

Locale

Peste 200 de polițiști mobilizați de Ziua Orașului. Nu au fost evenimente negative

În perioada 27-29 mai, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Poliția Municipiul Satu Mare, au fost la datorie, pentru ca Zilele Orașului Satu Mare 2022, să fie sărbătorite în siguranță.

Anul acesta, după o lungă perioadă de timp, în care, în contextul pandemic nu au fost organizate evenimente cu ocazia Zilelor Orașului Satu Mare, în weekendul trecut, sătmărenii și nu numai, s-au bucurat de programe și spectacole numeroase și diverse, adresate cetățenilor de toate vârstele.

Pe toată perioada desfășurării evenimentelor, peste 200 de polițiști sătmăreni au acționat, împreună cu efectivele celorlalte instituții ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru asigurarea și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Pe această cale, polițiștii doresc să mulțumească tuturor cetățenilor care au înțeles și perceput mesajul transmis de către Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, și totodată, pentru contribuția pe care au adus-o liniștii sociale pe tot parcursul perioadei 27-29 mai, nefiind înregistrate evenimente negative.

”Dorim ca fiecare locuitor al județului Satu Mare să adopte și în viitor, un comportament benefic atât pentru sine, cât și pentru cei din jur, astfel încât conviețuirea să fie una plăcută și sigură pentru fiecare dintre noi”.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.