Ultima actualizare: ieri, 22:28
Locale

Trei milioane de români vor primi vouchere pentru alimente și mese calde

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că Guvernul va aproba în ședința de luni ordonanţa de urgenţă pentru acordarea de vouchere românilor din categoriile vulnerabile, informează Digi24. 3 milioane de persoane vor beneficia de aceste vouchere.

„Prima ordonanţă de urgenţă pe care o vom adopta astăzi este cea referitoare la voucherele care vor fi acordate cetăţenilor cu nevoi, în sensul în care pot să beneficieze de masă caldă sau să procure alimente. E vorba de 3 milioane de persoane care vor beneficia de aceste vouchere, o dată la două luni. E o măsură a cărei valoare totală e de aproximativ 3,1 miliarde lei, iar 50%, jumătate din aceşti bani vor proveni din fonduri europene”, a declarat Nicolae Ciucă.

Printr-o altă ordonanță aprobată de Guvern este alocată o a doua tranşă de 3,5 miliarde lei pentru proiecte de investiţii, banii provenind tot din fonduri europene.

Sursa: Digi24

4 comentarii

 1. 💩💩💩💩💩 Răspunde

  Hai la pomană, neamule!
  Cerșetori din toate colțurile țării, veniți de luați sfânta pomană!
  Peste doi ani, știți cu cine să votați 😜

 2. radical2 Răspunde

  Praf in ochi marca PSD si PNL. Trebuie sa scapam de aceste partide. Asta nu ne ajuta sa ne fie bine pe termen lung. Oricum, prostimea nu intelege.. Matzu sa fie plin pana maine :))

 3. 007 Răspunde

  Dar despre UDMR,nimic?Astia nu au pus umarul la distrugerea tarii si/sau saracirea(si a) UNGURILOR, ?Pai aceasta ,,curva” politica nu trebuie suparata ,numai tolerata, ca de …minoritatile pot sa se cace pe ceilalti ,facand jocurile mizerabile a tuturor partideloir,ca n-ai voie sai atingi,nici cu o vorba ?!Ce GUNOAIE !

 4. Norick Răspunde

  @007 Mare adavar ai zis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.