Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Vânătoare de vitezomani în Satu Mare. Zeci de șoferi lăsați fără permis într-o singură zi

Poliţiştii rutieri sătmăreni sunt permanent prezenți la datorie pentru prevenirea evenimentelor rutiere, combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, dar și pentru fluidizarea și siguranța traficului rutier, pe raza judeţului.

Astfel, la data de 4 mai, polițiștii rutieri sătmăreni au acţionat pe principalele artere ce tranzitează județul Satu Mare, cu scopul a reduce riscul rutier, a preveni evenimentele rutiere și a combate conducerea pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane care nu respectă regimul legal de viteză sau efectuează depășiri neregulamentare.

În urma activităților desfășurate polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 35 conducători auto, care au nu au respectat legislația în vigoare.

Astfel, 33 de conducători auto, cu vârste cuprinse între 21 și 69 de ani, au fost surprinși de aparatura radar din dotare circulând cu viteze cuprinse între 101-130 km/h, iar 2 conducători auto au efectuat manevra de depășire neregulamentară.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Multumim.Cu cat voi va veti face misiunea mai bine cu atat noi vom circula mai in siguranta.Bagati mare,so pe ei ca unii sunt niste inconstienti incorigibili.Spor sa aveti.

    • Foxforcefive Răspunde

      Egal cu zero virgula ceva… Numarul de accidente nu se reduce de la an la an, parca e in continua crestere. Si in vest camerele de inregistrare au civilizat soferii. Politia are eficienta 10 minute intr-un loc de panda dupa care trebuie sa se mute in alta parte din cauza semnalelor celor care circula in zona. In schimb camerele functioneaza non stop si nu cer nici mariri de salarii si lucreaza fara sporuri de sarbatori etc.

  2. Pistike Răspunde

    Doamne ajută!
    La cât mai multe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.