Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

VIDEO. Andra Măruță, copleșită de fanii de la Satu Mare! A primit zeci de scrisori și desene

Andra Măruță s-a întors la hotel, sâmbătă seara, după concert cu zeci de scrisori și desene. La finalul show-ului, artista a fost copleșită de fanii de la Satu Mare! Sute de copii, tineri și adulți au încercat să ajungă la artistă pentru a o vedea, a face o poză cu ea sau pentru a îi oferi o atenție. O parte dintre ei au reușit să o întâlnească și i-au oferit artistei fel și fel de desene și scrisori. 

Andra a postat pe contul ei de Instagram un scurt videoclip în care arată zecile de desene și scrisori pe care le-a primit de la fanii din Satu Mare! Îndrăgita artistă a fost cuprinsă de energie pozitivă după întâlnirea cu sătmărenii ce îi ascultă piesele și o îndrăgesc.

Main event-ul serii de sâmbătă a fost concertul susținut de Andra. Artista care face istorie în muzica românească a făcut un show fantastic pe scena Zilelor Orașului, Piața 25 Octombrie devenind neîncăpătoare.

Distracția continuă și astăzi, duminică, 29 mai, în municipiului Satu Mare. Pe scena principală din Piața 25 Octombrie vor urca Semnal M, Neoton Família Sztárjai și Ștefan Bănică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.