Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

VIDEO. Ministrul Agriculturii, la Satu Mare. A ascultat problemele fermierilor sătmăreni

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, s-a aflat în ultimele două zile în județul Satu Mare. Ieri a participat la festivalul Sâmbra Oilor, iar astăzi a avut o întâlnire cu fermierii sătmăreni.

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc astăzi, luni, 2 mai, la sediul PSD Satu Mare, ministrul Agriculturii a declarat că a avut ”o întâlnire fructoasă” cu fermierii sătmăreni și a încercat să le ofere cât mai multe răspunsuri.

,,Am avut astăzi întâlnirea cu fermierii din județul Satu Mare. A fost o întâlnire fructuoasă, probleme ridicate de fermieri la care am încercat să ofer răspunsuri. Ce m-a mulțumit cumva sufletește este faptul că și ei au aceleași preocupări ca și ale mele, au aceeași gândire despre ceea ce se întâmplă în agricultura românească și ceea ce trebuie să se întâmple pe viitor, și anume creșterea procesării nivelului de materii prime produse în România. Lucrul acesta îl putem face doar între-un parteneriat foarte bun și pe lângă cele 500 de milioane de euro pe care le-am pus la dispoziția fermierilor români în programul de sprijin în anul 2022, am avut astăzi posibilitatea să discut cu ei și să le prezint programul pentru procesare, astfel încât să obținem cât mai multe produse în țara noastră și, de ce nu, să devenim exportatori de produse agroalimentare finite, cu valoare adăugată”, a declarat ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, la Satu Mare.

La conferința de presă au mai participat președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, secretarul de stat la Departamentul Românii de pretutindeni, Gheorghe Cârciu, respectiv prefectul județului Satu Mare, Radu Roca.


CITEȘTE ȘI:

8 comentarii

  1. Ciocan Răspunde

    Jumătate din angajații APIA Satu Mare provin fără concurs prin transfer de la Direcția Județeană de Sport, Clubul Sportiv Satu Mare și Primăria Santău

  2. Perfect Răspunde

    Domnule prefect, felicitări, a-ți punctat. Dar mai diplomat, nu asa pe față, nu-ți mai linge șeful, pe Govorache. Păcat, fața te trădează. Cariera ta, se v-a încheia când șeful tău nu va mai fi., nimeni nu te v mai susține. Spune-mi cu cine te împrietenești, ca să-ți spun cine ești.
    Șiiiii, din păcate, cam mulți analfabeți pe metru pătrat în prezidiu la conferința lui peste. Păcat, ca ministru se afișează cu voi elita satmarului. PSD a mai scăzut 5% și pe județ……

    • Viorel Pintea Răspunde

      Remarc prezenta conducerii APIA formata din lingăii lui Govor și Cozma

  3. Deportat Răspunde

    Da, pe domnu deputat CRISTESCU, de ce nu l-ați invitat, singurul parlamentar PSD. Nu asa era frumos?

  4. centurion Răspunde

    Cainii latra, ursul trece ! :)))

  5. misi Răspunde

    Ieri dimi 2 politist pazeau 4 locuri de parcare in fata prefecturii. Bravo !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.