Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

APEL. Sătmărenii, rugați să doneze haine de vară pentru oamenii străzii

Direcția de Asistență Socială Satu Mare face un apel la sătmăreni și în roagă să doneze Adăpostului de Noapte hainele de vară pe care nu le mai doresc.

,,Beneficiarii au făcut azi ordine în magazia de haine. Articolele vestimentare sunt necesare la centru mai ales că vorbim de o categorie de beneficiari formată din persoane vulnerabile”, spun reprezentanții Direcției de Asistență Socială Satu Mare.

Cei de la DAS îi îndeamnă pe sătmăreni să doneze hainele de vară de care nu mai au nevoie. Obiectele vestimentare pot fi lăsate la sediul Adăpostului de Noapte de pe strada Gladiolei.

,,Cu sprijinul comunității locale, ne preocupăm ca magazia să fie dotată cu toate categoriile de îmbrăcăminte, pentru a putea răspunde nevoilor tuturor celor care ne solicită ajutorul. În această perioadă, am avea nevoie din nou de sprijinul dumneavoastră pentru a dota magazia cu îmbrăcăminte de vară, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Adresa Adăpostului de noapte este Satu Mare, Aleea Gladiolei nr. 14”, este apelul lansat de reprezentanții Direcției de Asistență Socială Satu Mare.

 

Un comentariu

  1. A Răspunde

    Sau să împrospăteze ceva second hand. Trăim in România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.