Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

Atenție, sătmăreni! Se va lua apa în municipiul Satu Mare și în alte opt localități

Atenție, sătmăreni! Se va lua apa în municipiul Satu Mare și în alte opt localități din județ, ca urmare a lucrărilor de construcție la podul de la ștrand. Întreruperea apei va avea loc miercuri, 22 iunie, începând cu ora 22.00, iar reluarea furnizării apei se va face treptat joi, 23 iunie.

Continuarea lucrărilor pentru construcția Podului peste râul Someș, necesită devierea unei conducte de mare capacitate (DN800) de pe strada Ștrandului. Pentru executarea acestei lucrări este necesară întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Satu Mare și comunele Botiz, Micula, Lazuri, Dorolț, Vetiș, Păulești, Culciu și Odoreu, timp de aproximativ 12-16 ore.

,,Lucrarea a fost astfel programată pentru a crea cât mai puțin disconfort consumatorilor, urmând a se executa în special pe timpul nopții. În urma intervenției este posibil fenomenul de apă cu impurități pentru scurt timp. Pe această cale ne cerem scuze pentru inconveniențe și vă rugăm să vă faceți stocurile necesare de apă pentru a trece peste această perioadă”, informează Apaserv Satu Mare.

 

7 comentarii

  1. Romanca din Satu Mare Răspunde

    În Lipau apa se ia de câteva zile, haotic, fără sa fim atenționați în prealabil, fără un program de distribuire a apei, fără sa fim anunțați ca apa se rationalizeaza. Am vrea sa știm și noi ce se întâmplă.

  2. Norick Răspunde

    INCEPE RESTRICȚIONAREA APEI DIN CAUZA SECETEI ȘI A RĂZBOIULUI!!!!

  3. România reală Răspunde

    Și după ce va reîncepe distribuția apei se va schimba prețul? Adică vom trece de pe prețul comparativ de la bursa aurului de la New York la cea a diamantelor din Amsterdam? Că scumpă-i apa noastră mon cher, scumpă! Nu de alta dar tot mă întreabă un prieten bun. Că în curând nu va avea bani nici de apă când apa este sub noi și ajunge cam pentru toată țara doar rezerva noastră, plus ceva din zona Arad care oricum se vinde bine către unguri. Dar mnoah, mă gândesc de undeva trebuiesc plătiți specialii de la Apaserv care nici ei nu știu unii ce fac pe acolo în trecere la servici!😱😲🤔🥴😭
    Odă specialilor! Oooo dă-i în p!zda mamii lor!

  4. 3i73818 Răspunde

    PROTEST!!!

  5. ecologist Răspunde

    Sunt curios cum va reveni alimentarea cu apă și când la parametri normali. Mai mult ca sigur va trece minim 24 de ore până vom avea apă curată și nu nămoloasă la robinet.
    Și sunt curios dacă s-a gândit măcar una bucată persoană din ăia din ștăbime de la Apaserv care să se gândească că poate-poate trebuia asigurate apă în câteva puncte cheie cu cisterna. Că știți și voi e cald, copiii dau bacul și mai sunt și evenimente neprevăzute. Că poate nu toți pot să-și facă rezerve și poate nici nu știu pe câtă vreme le trebuie rezerva de apă! Pe cât pariu că nu s-a gândit nimeni la asta???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.