Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Avertizare RO-Alert la Satu Mare: ,,Luați măsuri pentru asigurarea stocurilor de apă necesare!’’

Avertizare RO-Alert la Satu Mare. Sătmărenii sunt rugați să își facă provizii de apă, asta după ce Apaserv a anunțat că se va opri apa potabilă timp de 12-16 ore în municipiul Satu Mare și alte opt localități din județ. Întreruperea va avea loc în această seară, miercuri, 22 iunie, de la ora 22.00.

AVERTIZARE RO-Alert:

,,Continuarea lucrărilor pentru construcția Podului peste râul Someș, necesită devierea unei conducte de mare capacitate (DN800) de pe strada Ștrandului. Pentru executarea acestei lucrări este necesară întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Satu Mare și comunele Botiz, Micula, Lazuri, Dorolț, Vetiș, Păulești, Culciu și Odoreu, timp de aproximativ 12-16 ore.

Lucrarea a fost astfel programată pentru a crea cât mai puțin disconfort consumatorilor, urmând a se executa în special pe timpul nopții. În urma intervenției este posibil fenomenul de apă cu impurități pentru scurt timp. Pe această cale ne cerem scuze pentru inconveniențe și vă rugăm să vă faceți stocurile necesare de apă pentru a trece peste această perioadă”, informează Apaserv Satu Mare.

3 comentarii

  1. unu Răspunde

    12-16 ore sau 24 ore?????

  2. Chis Răspunde

    Felicit echipa Apaserv ptr.operavitate.La ora 5.00 curgea deja apa la robinete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.