Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Benzina și motorina, la cele mai mari prețuri din istorie în România. Cât costă în Satu Mare

În data de 31 mai, prețul mediu pentru un litru de benzină era de 8,3 lei, în timp ce un litru de motorină costa în medie 8,86 lei, titrează Digi24. În Satu Mare situația este aproximativ la fel, prețurile la carburanți crescând foarte mult.

Potrivit Peco Online, comparativ cu luna trecuta, prețul mediu al unui litru de benzina s-a majorat cu 7,2%, ceea ce înseamnă că prețul un plin de 50 de litri costă astăzi cu 28 lei mai mult decat în urmă cu 30 de zile. în cazul motorinei, prețul mediu a crescut cu 2,8%, ceea ce înseamna ca un plin costă astăzi cu 12 lei mai mult.

Cele mai mici prețuri la carburanți în România s-au înregistrat la o benzinărie din Arad, unde un litru de benzină costa 7,88 lei, iar un litru de motorină 8,40 lei.

În Satu Mare litrul de benzină este 8,27 lei, în timp ce litrul de motorină ajunge la 8.83 lei, potrivit Peco Online.

În marile orașe din România, prețurile carburanților le depășesc uneori pe cele București:

 • Cluj Napoca: 8,26 lei litrul de benzină, 8,83 litrul de motorină, 4,15 lei litrul de GPL;
 • Timișoara: 8,24 lei litrul de benzină, 8,83 litrul de motorină, 4,15 litrul de GPL;
 • Iași: 8,26 lei litrul de benzină, 8,83 lei litrul de motorină, 4,15 litrul de GPL;
 • Constanța: 8,24 lei litrul de benzină, 8,82 litrul de motorină, 4,14 litrul de GPL.

Prețurile carburanților în România au depășit 8 lei pe litru pentru prima dată la începutul lunii martie.

26 comentarii

 1. Alt Satmarean Răspunde

  Foamea… la ordinea zilei..

  • K9 Răspunde

   E perfect. Embargoul care trebuia sa opreasca rusii ne omoara economic pe noi. Imi pare bine ca avem politicieni cu viziune care au facut tot posibilul sa ne distruga in ultimii ani ca sa …. Ca sa ce sa salvam cica mediu , sa imbogatim cateva elite si sa distrugem majoritatea. Oricum cei care conduc europa au pierdut de mult tangenta cu realitatea de zi cu zi a oamenilor care ii aleg si le platesc salariul. Intreb si eu razboiul asta cata poluare produce? Statul crede ca castiga din taxele de pe combustibil dar omul cand ramane fara bani nu mai cumpara combustibili nu mai cumpara gaz curent sau mancare dar poate isi procura furci si topoare si apoi completeaza de la specialii care au.

 2. Norick Răspunde

  MERGEM ȘI ALIMENTAM ÎN UNGARIA!!!! CINE ARE NR. UNGUREȘTI!!!!

 3. Spitalul 9 Răspunde

  Nu știu ce vă văitați! Nu țineți minte ce a zis Cîțu că vom crește în V?? Nu contează cât costă că noi suntem Republica Maicii Domnului unde gardul e din cârnat și pe văi curge lapte și miere! Era să uit, iar la robinete țuică!

  • Cetateanul Răspunde

   Milioane de romani aleg sa cheltuiasca mii de lei pentru cateva zile de relaxare … iti dai seama cam ce va urma … plus ca scot banii aia din tara … cand ma mai uit pe unele site-uri si imi arata cele mai vandute telefoane 3-4 mii de lei … traiesc “din plin” 10-20 de ani dupa care ajung la sapa de lemn si se mai mira …

   • Spitalul 9 Răspunde

    Fără supărare dar nu-i poți educa pe oameni dacă ei nu vor asta! Nici transplant de inteligență nu poți face. Majoritatea totul vor imediat și dacă se poate în dauna celorlalți ca să arate cât de jmekeri estem. Apoi că poate se întoarce totul împotriva lor nu mai contează. Pe moment au fost jmekeri! Dar pe termen lung sunt fraierii planetei. Și dacă careva va citi acest comentariu mamă ce se va mai ataca!!!

 4. K9 Răspunde

  E perfect. Embargoul care trebuia sa opreasca rusii ne omoara economic pe noi. Imi pare bine ca avem politicieni cu viziune care au facut tot posibilul sa ne distruga in ultimii ani ca sa …. Ca sa ce sa salvam cica mediu , sa imbogatim cateva elite si sa distrugem majoritatea. Oricum cei care conduc europa au pierdut de mult tangenta cu realitatea de zi cu zi a oamenilor care ii aleg si le platesc salariul. Intreb si eu razboiul asta cata poluare produce? Statul crede ca castiga din taxele de pe combustibil dar omul cand ramane fara bani nu mai cumpara combustibili nu mai cumpara gaz curent sau mancare dar poate isi procura furci si topoare si apoi completeaza de la specialii care au.

 5. sergiu Răspunde

  embargoul inpotriva rusiei face victime si foamete in randul romanilor
  ungaria a avut minte

 6. ciprian Răspunde

  Trebuie sa ne trezim și sadam cu ei de pământ…nu mai exista control din partea nimănui, fiecare face cum îl taie capul…e timpul sa spunem STOP NESIMTIRII!

  • Bucuresti Răspunde

   Lasa vrajeala o sa ne tine in viata bujetarii.

  • H&R Răspunde

   @Ciprian, Guwernul doar execută ordinile de unde trebuie… sau nu.

   • pishurel Răspunde

    Hát, drága barát, de ce nu mergi tu acasă la tine, în ria-ria-hungaria?

    • abc Răspunde

     Că toată ziua, bună ziua te văd în fața mea stând la vamă și din cauza ta merge greu tranzitul. Că tot te prinde cu câte ceva. Tu de ce nu te duci drága hover exact de unde ai venit? Că zici că ți-au demolat demult bordeiul? Păi dormi în gară atuncea! Ai mai făcut asta!

     • H&R

      Ce sechele aveți unii…
      Dar așa este, după ce v-ați pierdut țara și identitatea…

      Dar, acum trăiți în România, aveți mai multe drepturi decât românii de rând, și tot bateți din gură aiurea!

     • pishurel

      Aia de o vezi în vamă la cerșit sau la prostituat, este mă-ta, își face meseria și îți pune o pită cinstită pe masă!
      Eu nu am venit de nicăieri, nici părinții mei și nici bunicii sau bunicii bunicilor mei, toți s-au născut și au crescut aici, indiferent cum s-a numit acest loc înainte de sfânta zi de 4 Iunie 1920!
      DAR ACUM NOI SUNTEM ACASĂ, ÎN ROMÂNIA NOASRĂ DRAGĂ! Și voi, MINORITATEA sunteți bine-veniți DOAR că nu trebuie să uitați că sunteți cetățeni ai României, indiferent de naționalitate!
      Mereu în certificatul vostru de naștere va sta scris la locul nașterii: “Satu Mare – ROMÂNIA”!!!

      Trăiască ROMÂNIA!!

 7. Bogdan Dumitraș Răspunde

  Deputatul Adrian Cozma: ,,Acciza la carburanți va scădea cu 50%’’
  https://portalsm.ro/2022/02/deputatul-adrian-cozma-acciza-la-carburanti-va-scadea-cu-50/

 8. abc Răspunde

  @H&R. Că de când stai la bine văz că tot nu ai învățaț să tragi apa după tine. Adică după ce vorbești!🤔😱🤮🤮💩💩💩 Tu vorbești de sechele frustratule plin de fixuri? I-auzi tu pishurel! Ai probleme cu prostata? Cam devreme copchile!

  • H&R Răspunde

   Era h&r fals.

   • abc Răspunde

    Mi-am dat și eu seama. E unul frustrat la care îi e rușine și de porecla proprie și se folosește de nickul altora. Dar că nu puteam să nu răspund la tâmpeniile debitate de el. Pe ăștia ar trebui să-i adune careva și să-i țină grămadă într-un loc. Adică să se “bucure” de vecinătatea semenilor săi și să-i lase pe oamenii normali în pace. Că au și așa probleme destule acum. Ei în schimb au o singură problemă. Pe ceilalți care nu sunt ca și ei. Apoi cine îi oprește să se ducă drq???

 9. Cetateanul Răspunde

  Trăiască Sfânta zi de 4 Iunie 1920, când a fost semnat tratatul de la Trianon!!!
  Trăiască România!!

  • Herr Herlitz Răspunde

   Și trăiască tratatul de la Paris semnat de partea română pe 9 decembrie 1919! Știi despre ce e vorba acolo?

   • 💩💩💩💩💩 Răspunde

    Drepturile vă sunt respectate, jeguleț, dar voi vreți să aveți mai multe drepturi!

    • Herr Herlitz Răspunde

     Consultă tratatul respectiv. Habar nu ai ce am vrut să spun. Eu nu am pomenit nimic de drepturi. Statul român, de fapt strict juridic Regatul Român s-a angajat acolo la niște chestii. Dacă nu semna nici Trianon nu era. Asta e valabil pentru absolut toate țările care s-au desprins într-un fel sau altul din Imperiul Austro-Ungar.
     Stai jos, nota 1.

     • 💩💩💩💩💩

      Lasă gargara, ideea este că voi vreți să fiți “mai egali” decât oricine!
      Oricum, ce a fost, a trecut! Realitatea actuală este că ACUM și AICI, noi trăim în ROMÂNIA și asta nu se poate schimba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.