Ultima actualizare: azi, 11:58

Locale

Deputatul Adrian Cozma vrea alegeri în două tururi pentru primari: Sper să devină lege

Adrian Cozma vrea alegeri locale în două tururi. Deputatul a spus că Partidul Național Liberal a depus un proiect de alegere a primarilor în două tururi încă din 2017: ,,Sper să devină lege’’, spune Cozma.

,,PNL a depus încă din 2017 un proiect de alegere a primarilor în două tururi. E un proiect pe care îl voi susține și sper să devină lege. E important să avem o mai bună prezență la vot și votul să fie cât mai reprezentativ’’, a declarat Adrian Cozma într-o postare pe pagina sa de Facebook.

25 comentarii

  1. Corneliu Răspunde

    si pe tine din 2 tururi te-a facut mata ……dar si asa ai iesit cam cu deficiente….

  2. GemeZamfirescu Răspunde

    E pe bune Forester, sau doar ii arați pisica lui Gaborel?cam de multișor zace proiectul, din 2017 pana acum s-o fi împuțit pe ici pe colo!

  3. T 1918 Răspunde

    Ba Cozma dute la taiat frunze , lasa politica pentru alti.

  4. sergiu Răspunde

    mai bine dute si spanzura-te……pacaliciul nenorocit din satmar.

  5. davilan Răspunde

    Baiatule iarasi vorbesti prostii sau la tine asta e o traditie populista de prost gust ????

  6. :))) Răspunde

    A dat mâna cu Govor,încearcă să ardă UDMR-ul,dar o sa își i-a amândoi în primă fază o mare muie,după care Cozma o sa o i-a in gura cu vârf și îndesat de la Govor de unul singur, care îl va trăda pentru o bună colaborare cu Strabagh al cărui turnător de asfalt este, dacă nu iese alianță puli sa îi scoată pe unguri de la butoane!!!

  7. Cetatean Răspunde

    Vrea ??? Ce-mi place radicalismul asta !!! Nu ” își dorește sau ” spera in “”. Nu. El VREA. Cred ca toți romanii care nu au vreun interes il vor vota pe Gabor. Si numai ca sa le-o tragă lui Cosma si lui Govora. Voi nu sunteți asa cum va pretindeți ” adevărați romani”. Voi ( Cosma si Govor) sunteti niște penali slinos si împuțiți. Datorita unora ca voi eu îl votez pe Gabor. Dacă ayi dispărea poate s-ar restabili în echilibru natural dar cu voi în viata nici o șansă.

    • :))) Răspunde

      Tranșant răspuns și adevărat în același timp!BRAVO…..numa că românii fraieri vor vota alianță puli dacă se va face derbedeii ăștia vor câștiga pe naivitatea votului românesc după care direct in vârful pulii ii va durea pe Govor și pe Cizma asta de Cozma se Satu-Mare și de sătmăreni,cum dealtfel nici până acuma i-a durut!!!…sunt roman am dar viteza cu Gabor la alegeri și cu pataki că Cj,să mă piși pe iei se români hoți trăsături și pungași!!!!

  8. Gigi Răspunde

    Datorita lui Govor și tehnică asist drumul Cj 193 A a stat o fost impracticabil 3 ani de zile l-a durut in **** a intrat gunoiul la apa a tăcut mâlc….acum a reanviat in politica sătmăreană curat că lacrima…..sătmărenii nu uita treabă asta trădători de neam și țară,macar ungurii stau pe **** lor….fura și astăzi dă-i in masa da nu fac circ și mai dau și al pulime ceva concret pe când voi asta românii de carton promisiuni și multă muie…..apropo derbedeul ăla de Radu Cristescu nu ii mai vad mutra penală PSD Satu Mare de când Govor s-a reactivat….alta mizerie umană!!!

  9. H&R Răspunde

    Kozma asta a revenit din hibernare? Mai bine era când hiberna. Sau este ceva ciolan gustos în vizorul viitorului apropiat? Orice este posibil.

  10. goe Răspunde

    cosma
    lasa ne dute fa ore de echitatie acolo la ferma i al si pe valetu tau Vicepresedinte Valer mergeti amandoi ca nu va pricepeti tot va va vad pe fb am participat am participat, pai bai inaptilor am facut n am vazut niciunde. jos pnl ul jos incompetentii, pleava societatii care esti

  11. Fasz Răspunde

    Aseară a vorbit la Antena 3,lipsit de cursivitate, îngalat, a adus acuzații deosebit de grave unor țări care nu au ieșire la mare. Vrea primari în două tururi? Vor rămâne (PNL) fără primari!

  12. Valahu Răspunde

    Ma da ce de postaci ai Ciocciolinei !

  13. Bogdan Dumitraș Răspunde

    In 2 tururi și-a angajat Beșeni sotia la Primăria Santău, printr-un concurs aranjat. Plus ca nu merge la munca niciodată

    • Săca Răspunde

      Ce are sul.. cu prefectura, apropo de alegeri…..(și soția nu știu cui) care ar fi logic în doua tururi….

      • comentator Răspunde

        Propun un moment de reculegere în memoria inteligenței așa puțină cum era a lui Sâcă.

  14. Antibozgor Răspunde

    Numa bozgori in comentarii , futa-va irod de cimpanzei , oare cand va veni din nou ziua sa punem iar opinca in budapesta ? Pana atunci s-o sugeti bine !

    • Antibozgor Răspunde

      Sunt un maimuțoi scăpat din grajdul de carantină. Nu mă băgați în seamă. Se mulțămește anticipat.

  15. c-block Răspunde

    Eu aș dori ca minciunile, afirmațiile deplasate și promisiunile fără acoperire ori promisiunile nerealizate din varii motive imputabile spectrului politic să fie sancționabile! No atunci putem discuta puiule! Până atunci văd că tot arunci diverse pastile către noi de parcă am fi într-un joc video. Faci mizerie.

  16. Coccolino Răspunde

    CEL MAI MARE MINCINOS E TRAFICANTUL ASTA DE TIGARI!
    IERI DE CE AI VOTAT ALEGERI INTR-UN SINGUR TUR DOBITOCULE?

  17. Beny Kira Răspunde

    PNL va câștiga tot în 2024. Beți sheps sa va treacă de sete

  18. Adi Răspunde

    ….beny kira, ai învățat să scrie corect!?

  19. Marius Groza Răspunde

    A fost aprobată alegerea primarilor in 2 tururi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.