Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

DNA a deschis dosar penal după prăbușirea podului din Neamț

DNA a deschis dosar penal după ce podul recent reabilitat de la Luțca, județul Neamț, s-a prăbușit, anunță Direcția Anticorupție într-un comunicat.  

„La Serviciul teritorial Bacău – Direcția Națională Anticorupție s-a înregistrat la data de 09.06.2022 un dosar penal referitor la împrejurările în care s-a reabilitat, modernizat și consolidat, precum și împrejurările în care s-a redeschis circulația rutieră pe podul de la Luțca, județul Neamț, de peste râul Siret. În acest moment a fost începută doar urmărirea penală in rem (față de faptă), cu privire la suspiciunea de comitere a unor infracțiuni asimilate celor de corupție”, arată DNA în comunicatul remis vineri presei.

Opt milioane de lei, bani publici, s-au cheltuit pentru reabilitarea acestui pod care după doar jumătate de an s-a prăbușit în timp ce era traversat de mașini. S-a întâmplat joi, în județul Neamț.

Sursa: Digi24


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. sergiu Răspunde

    România noastră-i o gură de rai,
    miroase a canal și arată-a mucegai

  2. Gigel Răspunde

    Podul de piatra s-a dărâmat!
    A venit hotia si l-a furat (ciment, fier beton)

  3. Dacus Răspunde

    Vecinii din hu au facut unul sde aprpape 2km, si pe picioare inalte, cel mai lung viaduct din Europa……
    A Kőröshegyi völgyhíd egy híd az M7-es autópályán, Magyarország leghosszabb hídja,[1] és Közép-Európa legnagyobb viaduktja.

  4. Aldo Răspunde

    E adevarat, incat in loc de beton la piloni, s-a pus polistiren si spuma poliuretanica? Sau e fake news?

  5. 🤔🤔🤮 Răspunde

    Hapoi mă aștept după o vreme la ceva rezoluție de genu’ fapta nu există! Că vorba aia nici podu’ nu mai e! Asta depinde de cine este prins în “ecuație”. Ca la noi la nimenea! Ce ziceți dacă prin absurd rușii vin peste noi atunci noi pe unde vom traversa râurile patriei cu tancurile? Suntem cât un kkt mare de dinosaur cu tot cu mândria noastră getodacă! Se face ceva ca lumea în țara asta???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.