Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Bărbat căzut pe asfalt în municipiul Satu Mare. Polițiștii au chemat SMURD-ul

Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt, în apropiere de sediul IPJ Satu Mare, informează jurnaliștii de la dincolodesport.eu.

Potrivit sursei citate, în cursul acestei zilei, un bărbat, de 52 de ani, din Satu Mare, aflat în stare de ebrietate, s-a dezechilibrat, și căzut în proximitatea sediului IPJ Satu Mare, unde a fost chemată ambulanța.

Cei care au chemat echipajul SMURD au fost tocmai polițiștii. Astfel, personalul medical i-a acordat primele îngrijiri la fața locului și apoi a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare pentru mai multe investigații.

FOTO: dincolodesport.eu

Un comentariu

  1. România reală Răspunde

    Deci pe așa ceva se cheltuie banii contribuabililor? Numai pe pensii speciale și le recoltarea bețivanilor inconștienți de pe stradă!🤔🤮🥴💩💩 Că bine stăm atunci dacă ne permitem asta!
    Ce credeți bețivul ce va face când se va trezi? Va continua ce a făcut și până acum! Așa că nu știu ce ați rezolvat cu intervenția asta. Eu pe ăștia i-aș pune la plată. Să vedeți când primesc factura și sunt obligați să plătească brusc le va piere cheful de sugativă! Singuri se pun în pericol. Și dacă nu au bani marș la muncă în folosul comunității până echivalează costul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.